- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Beowulf_78 addikt Mivel az új Ballistix-ek már nem D9GMH csippesek mint a régiek voltak.Költségcsökkentés volt náluk is, és állítólag a Corsair Dominator-oknál is...kevésbé húzható olcsóbb csippekkel szerelik.Azt hiszem a Tracer-ek még D9GMH-val szereltek, de már nem is beszerezhetőek.Így rontják el a hírnevüket azok a gyártók akikben még volt bizalma a júzernek.  Bár az is tény nem lehetett túl nyereséges a Crucial-nek a DDR2 gyártása, mert csak itt nálunk az országban aki Crucial-t használ minimum 1x már cserélve lettek a ramjai.Nekem is volt ami összefosta magát, ezért nem is nagyon eröltettem azóta a Crucial-t. Bár az is tény nem lehetett túl nyereséges a Crucial-nek a DDR2 gyártása, mert csak itt nálunk az országban aki Crucial-t használ minimum 1x már cserélve lettek a ramjai.Nekem is volt ami összefosta magát, ezért nem is nagyon eröltettem azóta a Crucial-t.DemonDani: Én inkább ramot cserélnék.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár az is tény nem lehetett túl nyereséges a Crucial-nek a DDR2 gyártása, mert csak itt nálunk az országban aki Crucial-t használ minimum 1x már cserélve lettek a ramjai.Nekem is volt ami összefosta magát, ezért nem is nagyon eröltettem azóta a Crucial-t.
  Bár az is tény nem lehetett túl nyereséges a Crucial-nek a DDR2 gyártása, mert csak itt nálunk az országban aki Crucial-t használ minimum 1x már cserélve lettek a ramjai.Nekem is volt ami összefosta magát, ezért nem is nagyon eröltettem azóta a Crucial-t.