Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeeterssoN

őstag

válasz tescodr #3043 üzenetére

Ma már el kellett mindenkinek jutnia oda, de már a Dayz előtt is lehetett sejteni, hogy ez így lesz.
    Akkor kap majd bétát a játék amikor megírják a dayz2-t vagy teljesen mindegy, ... kijön az Arma 4 vagy bármi jobb, amit a Bohemia gyárt.
    Sajnos a mai technológiával erre futja. Nem a dx9 -ről dx12 re vagy dx11-re való átállás fogja meghozni a megváltást. Nem is egy uj motor.
    Aki rendszeres olvasója ennek a lapcsaládnak bizonyára tájékozódik hardver és szoftver szinten is. De ha nem is; olvas annyit, hogy : akkor is arcba tolják már azokat a híreket ahol elmondják az erre vonatkozó megoldásokat illetve magát a problémát írják körül, mert valljuk be ez a probléma nem csak a dayz sajátossága. A gond a hardver gyártók és a szoftvergyártók közötti difi. Hiába jó a "gém", ha egyszerűen egy videokártya forráskódja nem használható amivel kb 90%ban optimalizálni lehetne a játékot. DE amúgy a legnagyobb gond itt ennél a cégnél a valós tudás hiánya. Nincs jó programozójuk aki érti is hogy mit kell csinálni és valószínű bár most már én is azt mondom valószínűbb hogy a lóvét most inkább felélik mint beforgatnák egy profi szakemberre vagy szakemberekre.

Bármi amit leírtam végletekig szubjektív és feltételezhetően nem is minden igaz. Mármint nem hazugság csak rosszul, helytelenül tudom, gondolom , sejtem.

Új hozzászólás Aktív témák