Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
nanorambo #2009 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem a server restartra gondolok amikor visszaszámol, hanem amikor beléptek egy serverre és eltűnnek a cuccaitok. Arra a karakter restartra gondoltam elnézést. Szóval ha az megtörténik, akkor ki kell onnan lépni és egy másik servert keresni gyorsan.
killer095: A városok továbbra is hulladék módjára vannak optimalizálva. Viszont mivel az egész játékot egy új grafikai motorra fogják átrakni nem hiszem, hogy nagyon sokat törnék magukat ennek az enginnek az optimalizálásán. Ha neked ez kardinális dolog akkor várd ki az új grafikai motort szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged