Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
wesker24
üzenetére
köszi, kezdek belerázódni már azóta, természetesen nagyon tetszik a játék, nagyon évezem.
possessed weaponom egy van eddig, de már azt is régen meghaladtam statban a rendes farmolt fegyverekkel.
a mostani gear (meg nem mondom miből áll) elég jónak tűnik, most úgy haladok mint kés a vajban, kell azért néha izzadni de nem vészes.
alapvetően a styche-kkel operálok, ha kell behívom a ghoulokat elterelésnek (bevonzzák az ellent és robbannak, így van időm hátulról gyakni a nagyobbakat). hollókra még nem mentem rá, egyelőre jelen állás szerint op is lenne. venni még nem kellett hp-italt, elég volt amit kicsapkodtam a köcsögökből.
a construct hulk volt egy kicsit erősebb menet, mert elsőre még nem vettem fel a ritmust, de szerencsére a végén kb. 20%-nál ellőttem a reaper form-ot és azzal centire kiszámolva ő halt meg előbb.
most értem a guardianhoz, közben pár elérhető mellékküldetést is megcsináltam. várom, hogy legyen valami "itemlátó" képességem, mert a ládákat jelzi a minimap faszán (meg meg is szoktam találni a full térképes ládákat), de a színes köveket meg a lapokat meg a coinokat esetlegesen találom csak meg. színes kövekből meg kell rengeteg, én nem fogok mindent átvizslatni értük...

Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest