Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz MageRG #8941 üzenetére

Köszi a választ!

Másodikra már nem volt gondom a vízipacival, csak elsőre meglepődtem kicsit, mert ez a hitbox még DS1 mércével mérve is (ott is voltak furcsaságok néha) meredeknek tűnt elsőre, s nem tudtam, mennyire lesz általános.

Játszom vele, azután meglátom. Ha nagyon Zuzu Petals élmény, akkor félbehagyom én is, de míg csak bosszant, s amúgy élvezetes a többi része, addig legfeljebb röhögök és bosszankodom felváltva a béna dolgokon. Olvastam róla hideget és meleget egyaránt előzetesen, de ez a rész még hiányzott nekem, és gondoltam, ne maradjon már ki. Pont a múltkor volt Steam akcióban, így be is húztam. Egyébként most már ott tartok, hogy ha látok a Sekirora akciót, azt is meg fogom venni. Amennyire idegennek tűnt korábban még gondolatban is egy parry mechanikára épülő valami, az ER-ben Elemér és Crucible Knight sikerélmények után (amikor a közelmúltban kipróbáltam végül ellenük a parry-zést, és rájöttem, hogy mennyivel egyszerűbbé vált így az élet :DDD ), most megjött a kedvem ahhoz is. :K

Új hozzászólás Aktív témák