- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- TV antenna és jelerősítés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
swacsa
csendes tag
Megoldottam a problémát, tudom mindenkinek ajánlani az mpeg-vcr progit. Nagyon gagyinak tűnik, de működik:
"Állj be az aktuális videóban arra a helyre, ahová be akarod illeszteni a következőt - tehát a végére (End) -, és az Insert funkcióval (B) tedd be az új szegmenst. Igaz, a file-szelektor csak képfájlokat ajánl föl, de állítsd át összes file-ra, és akkor kiválaszthatsz MPEG videót is. Aztán, ha összes videót összevágtad, szokás szerint Save-vel (Z) mentheted a kész videót." -
bebean
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #3 üzenetére
file01.mpg, file02.mpg stb - a lenyeg hogy tudja a progi, hogy mik következnek egymas utan. ramesz az első filera & File menü-Fileegyesítés.
ha kesz, kiirja h. CRC nincs meg, az nem erdekes, a file .out kiterjesztesü lesz...
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
total commander, de be kell szamozni stb.
vagy easy video jointer, vagy peck's power j. (ez avihoz) stb.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Szóval, nemtom kinek mennyire egyértelmű, de az lenne akérdésem, hogy azt melyik prgorammal tudom elérni, hogy ha van Xdb mpg fájlom, és azokat egyesíteni szeretném, akkor abból összeáljon 1.
Szóval ha van sok kis videóm, amiből egy nagyot akarok akkor azt mivel?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest