Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Fantasztikus egy játék volt! És rohadt nehéz!
De kizárólag a Sega Megadriveos (tehát a konzolos) verzió, és NÉMET nyelven ( a katonás hangzás miatt). PCre később kipróbáltam, de azok után nagyon gagyinak találtam. Tudtad, hogy a Dune 2 a real time stratégiák megteremtője? Ezek alapján készült a Warcraft 1. -
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Dűnéből nekem a Dűne 2 játék jött be a lgjobban. Onnan nekem minden más felejtős.

-
xedos
addikt
Nekem tetszett! Izgalmas-fordulatos volt...
A valóság alapot hagyjuk... -
GombócArtúr
senior tag
Megvettem Lovecraft összes művét tartalmazó könyvet. Azon az alapon, hogy nagyon nagyon tettszet az Alone In The Dark c. horrorkalandjáték, amit az ő novellája alapján írtak. Ehhez képest mit kaptam? Egy olvashatatlan papírtömeget. Borzalom volt olvasni, sajnálom hogy megvettem...
A star wars érdektelen nekem minden formátumban, Asimovot még nem volt szerencsém olvasni, pedig a Dune-t szivesen elolvasnám (bár ezt is hasonló megfontolásból, mint amiért megvettem a Lovecraft könyvet (Dune II. játék)
-
zsiga667
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hogy mitől irodalmilag értékes? Nehéz megmagyarázni, talán egy példával egyszerűbb. Olvasd el Asimovtól az Alapítvány-trilógiát, és olvass el valami gagyi Star Wars regényt; vagy olvass el egy Lovecraft-novellát és egy Stephen King regényt. Mindkettő érdekes, izgalmas, jó, de az első valahogy több.

-
GombócArtúr
senior tag
Jól hangzik. Tulajdonképpen mikor értékes valami irodalmilag? Ha egy könyv engem szórakoztat, örömöm lelem az olvasásában akkor az számomra értékes. Ez is egy irodalmilag értéktelen gondolkodás?

Mivel ez egy bestseller, előbb utóbb csak kölcsön tudom kérni majd valakitől.
Ja, ugye nem fedezhetők fel benne szenzációhajhászásnak a nyomai? -
zsiga667
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Ha a Sherlock Holmes könyvek tetszettek, akkor ez is tetszeni fog, mert tulajdonképpen ez is egy detektívregény. A Harry Potterből meg arra következtetek hogy nem fog túlzottan zavarni a könyv irodalmi értéktelensége. Szerintem olvasd el, azt a pár délutánt/estét megéri.
-
zsiga667
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Olvasható, egész izgalmas, de az irodalmi értéke nulla.
Ha leírod hogy miket szeretsz olvasni, megmondom hogy tetszene-e. -
ladybug
őstag
Nem bírom az ilyen divathóbortokat.

Most ez a Da Vinci kód is ilyen. Emlékszem anno a Daeniken könyvekre. Abból is ilyen felhajtás volt.
Na, meg a Harry Potter is.
-
GombócArtúr
senior tag
sokan istenítik, mondták nekem is, hogy baromi jó. ám engem mindig is riasztottak a nagyon vastag könyvek.

Valaki vegyen már rá, vagy tántorítson el attól hogy elolvassam! -
zsiga667
addikt
Tényleg meglepő hogy nincs még topicja, bár szerintem nem egy nagy szám.

-
Légyszi egy moderátor: Dan brown legyen Dan Brown ! Bocsi.. 
-
Hát meglepődtem, hogy ezzel a témával kapcsolatban még egy topic sem indult. Pedig szerintem nagyon megérdemli. Főleg így, hogy még filmet is késziítenek belőle...
Ja, és majd el felejtettem: az Angyalok és Démonok sem semmi és ha valamiről, ezekről a könyvekről érdemes beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fantasztikus egy játék volt! És rohadt nehéz!

Légyszi egy moderátor: Dan brown legyen Dan Brown ! Bocsi..