- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Sajnálom, hogy nem jött össze, én alapbeállításokkal is 200/200-at mértem vele telefonon szóval teljesen értetlenül állok ilyenkor, ha másnál valamiért nem megy. Csiszoltam én is a beállításokon idővel, de csak azért, mert a telefonom bír többet is és nálam minden óra elején megszakadt a wifi akpcsolat pár másodpercre, de a sebessége meg volt most már a megszakadás sincs.
Legyen sok örömöd az Asus-ban az egy fincsi darab.
-
kigyi_23
addikt
Mint írtam csak tesztelési céllal, mert, ha így megy akkor ebből már ki lehet matekozni azt, hogy minden eszközödnek jó legyen.
Természetesen, ha nincs valamelyik beállítási lehetőség akkor azt válaszd ami a legközelebb áll hozzá
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.
-
kigyi_23
addikt
Én értem, de ahhoz a 100Mbit-hez bőven elég a 2.4-es hálózat is aztán majd konfigolod később nagyobbra, ha lesz rá szükség, de alényeg, hogy úgy állítsd be ne automata módon ő válassza ki mi mehet hanem rakd fixre only N, only AC. Annyi féle hálózati szabvány van már forgalomban, hogy szegény routerek auto módban váltogatnak és, ha rákapcsolódik egy gyengébb eszköz már húzza is lefelé.......
-
kigyi_23
addikt
Kapcsold ki a 2.4-et. Az 5Ghz-et állítsd only AC-ra. Úgy próbáld meg, ha megy a teljes sávszél akkor lehet totózni mi maradhat, ha kell a 2.4-es is akkor próbáld ezt pont fordítva csak 2.4-et hagyd bekapcsolva és only N-re rakd (nem tudom ennél mik a lehetőségek nekem csak 5GHz van beállítva 240Mbit körül ment rajt a cucc)
-
törölt tag
Igen.
Wifin, 5GHz -en:
Kábelen:
Nem tudom mit takar a dns relay itt pontosan, de mikor nekem bevolt kapcsolva, nem akarodzott mennie a netnek.
Akkor se megy a net, ha a WAN portnak megmondom direktben hogy ő most pedig akkor is 1Gb -es, nem is látja a modemet (HGW -t).
Vannak kis gondok ezzel a routerrel, de 11K -t nekem megért 2év garranciával, ha megadja magát csere lesz úgy is jobbra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kés topik
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest