Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekom2
csendes tag
Leírom a tapasztalatomat a routerrel kapcsolatban. Edigitaltól vásároltam MT modellt. Egy gond volt vele wsehogy sem akart működni. Csak egy számítógépet engedett fel a netre 4 volt kábellel rákötve, wifire is volt olyan telefon amit nem engedett ki a netre. Semmilyen beállítással, resettel, egyszerűen nem ment. Másnap visszavittem becseréltem ráfizetéssel egy D-Link DIR-879-re, ami viszont hasít minden téren.
Szóval én pórul jártam vele, nem tudom eleve hibás volt-e a router, de már többet is állítottam be egyikkel sem volt ilyen gondom, ez viszont sehogy sem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mozilla Firefox
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest