Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • woodworm

  veterán

  válasz vottokar #230 üzenetére

  Maga a végeredmény angol nyelvű, a virtuális gépen vagy a linux alá felrakott prometheus, ha nem is angolul indul, de átállítható, tehát a build és a flash már mehet angolul. Egyelőre nem fordul le, mert a switch konfigurációs hibája miatt félbeszakad a folyamat. A fórumon megemlítik és beszélnek is róla, hogy kézzel kell konfigurálni, de a konkrét módja nincs leírva. Raktak fel beszélgetés közben egy példakönyvtárat a fejlesztőnek, de nem érzek magamban annyi tudást, hogy én fájlokat cserélgessek a forráskódban.

  A padavan egyébként az mtk gyári drivereit használja, az n56ub1 szépen működik vele. Bár a benne lévő soc butított a 860l-hez képest és a 2,4 GHz-es wifi chip sem ugyanaz, de az 5GHz-es megegyezik. Egyébként kapcsolódva a xiaomihoz, a mini kifogástalanul működik vele (5GHz-en ez is ugyanaz). A gyárin az user hülyének nézése zavaró, openwrt-vel pedig mindegyiknél volt valami hiányérzetem, egyedül itt éreztem, hogy klappol minden.

  (#231) suste
  Entware és optware támogatás van. Ha sikeresen fel lehetne rá rakni ki fogom próbálni, még mindig nincs berakva fő routernek. A wifi kapcsán a fentebb említett xiaomira tudok hivatkozni, bár ott bele kell nyúlni az eepromba egy kicsit, mert kínai karaktereket tartalmaz az RSSI és vételi problémák voltak nélküle, hiába implementálták ezt elméletileg az mt76-os driverbe.

  Apropó, kérdés az okosabbaknak, ez nem lehet probléma a 860l-nél? Ha ez a hiba az eepromban van, akkor ez xiaomi vagy mtk vétek?

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés