- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Aktív témák
-
Adrián212
csendes tag
válasz
BioNiCMaN #148 üzenetére
Hát, igazából amit először említettem problémát, hogy a varázsló nem látja az eszközt, atz csak kikerülni sikerült. az exploerbe beírtam az ip-t. és ott folytattam a telepítést a varázslóval. majd az volt a gond, hogy nem sikerült a telepítés után csatlakozni a netre. mert a win98 kevésbé ''automatizált'', mint az xp. de hát ez nem meglepetés. ífy pl a dns beállításokat manuálisan kellett elvégezni. meg az explorerben is kellett egy-két beállítást végezni. de ezekre is csak szakértői segítséggel jöttem rá. mert van egy pár informatikus ismerős, akik már szívtak néhány alkalommal az ilyen routerekkel. de lényeg hogy most már a notebookról id tudok netezni
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
BioNiCMaN #137 üzenetére
Szia!
Nem.Nagy nehezen sikerült a laptopról belépnem a router menüjébe.Belőttem a MAC adresst, és fel tudtam menni kábellel a netre.Viszont át dugtam az asztaliba, és nem ment fel.
Egyszerűen nem értem.
Ugyan az a kábel.Ugyan az a beállítás,mint a laptopnál és semmi.
Kezdem feladni.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest