Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz
S e t h #15088 üzenetére
Ennyire nem is voltak bugosak, de volt róla nem kevés szó anno, csak ugye megoldották, ahogy itt is meg lesz oldva. A szépre könnyebb emlékezni.
Azóta mindkét játék rendben van, a DS-be amúgy csak 198 órát tettem bele, az fps droppos sz@rul futó DG-ba meg 130-at. Csak a bezzeg az exek hozzászólás bántotta a szemem, mintha az lenne a gaming alfája és omegája. Van élet a sony-n innen és túl is, rengeteg jó játék készült, nem csak a LoU,GOW stb. -
Zoleee83
addikt
válasz
headhunter86 #14989 üzenetére
Jajj hagyjuk már a bezzeg a ps ekszklúzívok dolgot... Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt 2 évben ps4-et használtam játékra.. Van pár jó cím, de ennyi. Hozhatnám neked példának a Days Gone-t ami megjelenéskor sz@rul futott, vagy a Death Stranding-et ami szintén bugos volt, akkor hol voltak a fanbojok pedig ezek csak a célhardverre készültek 3 gépre.. Az egy dolog, hogy jó 1-1 exkl., de hányszor veszem utána elő még 1x? Tipikusan egyszer végigjátszós játékok 30k-ért, én biztos nem tolom végig mégegyszer ezeket über fokozaton, ugyanazért a storyért.. Ezzel szemben itt folyamatosan azon gondolkodom hogy végig kellene játszani mindegyik karakterrel újra a bugok ellenére is!
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz
S e t h #14827 üzenetére
Ne forgasd ki, azért is beleállok ebbe.
Nem a lovaglással van baj, hanem hogy az igényes fősztorin kívül merő dögunalom a játék. Semmi ingerem nem volt mellékszálakat csinálni, mert nem késztetett rá a játék. Itt a legutolsó mellékküldit is azért kezdem el, mert érdekel mögötte a cselekmény, meg a rengeteg leírás.
RDR2-ben a 6000. moneeeey beszólásnál meg a menjünk arrébb egy táborral 5.-jére mert megharagudtak ránk, meg legszívesebben nyakonvágtam volna az írót.
Pedig szerettem azt a játékot is, csak van jobb tőle. -
Zoleee83
addikt
válasz
wjbhbdux #14826 üzenetére
Auccs, komolyan mondod? Akkor lehet ezt elbénáztam, megcsináltam jópár dolgot. Direkt nem haladtam tovább, mert azt gondoltam kicsit tápolom előtte a karaktert. 11 órám van a prológban, még nem volt főcím. Haver tegnap mondta hogy haladjál picit mert utána nyílik ki igazán.
Ugye nem kell előlről kezdenem, nem érdemes? -
Zoleee83
addikt
válasz
S e t h #14821 üzenetére
Mégis az RDR2 olyan szinten volt vontatott, mint egy brazil szappanopera, óriási open word, jól is futott miután meghegesztették, de tartalom azért véleményes mennyi volt/van benne az is ilyen menetközben lóháton beszélgetős, hogy ne csak a kutyagolás legyen órákon keresztül. A CP-ben még mindig prológban tartok, a hibái ellenére is köröket ver az agyonsztárolt R* játékra minden tekintetben, tartalmilag meg pláne. Persze tudom, almát a körtével.
-
Zoleee83
addikt
Én konzolosként sem érzem magam megvezetve, igaz XSX-en játszom.
A legelején jrok, most picit félretettem, lehet megvárom ezt a pár napot amíg kijön az újabb patch, addig meg visszamegyek Jedizni/Gears-ezni, vagy Controlozni ami épp jön.
Előrendelés volt 9.-én , lemezesen, imádom, nekem jó a játék.@MikeWazowski - Ez a hány százalékon állok engem is érdekelne. Köszi ha kapunk rá választ! Én sem vágom.
-
Zoleee83
addikt
válasz
headhunter86 #13996 üzenetére
Én nem vártam ettől sokkal jobbat, hogy őszinte legyek, anno a W3 is durván bugos volt az elején, az a ló a mai napig is olyan a játékban mintha vak lenne.
Én a tipic "story oriented" játékos vagyok, amíg nincs gamebreak dolog a játékban és jó a story nem érdekel, jót mosolygok 1-1 bug-on és megyek tovább.
XSX-en tolom, és számomra gyönyörű ez a játék már most is, tele tartalommal.
A játékelemek nagyon jók, imádom hogy ha úgy van kedvem végigrambózok a pályán, de lopakodhatok, hack-elhetek is, vagy szivathatom az ellenfeleket a reklámtáblákkal stb. A gunplay is jól eltalált, pedig kontrollerrel nem mindig egyszerű, sőt a nehézségi szintek is jól lettek szintezve.@Jinxb1rd - hardon kezdtem, de visszavettem normálra, még szoknom kell kontrollerrel, meg fejlesztenem, mert nagyon visszarúgnak a fegyverek még.
-
Zoleee83
addikt
válasz
headhunter86 #13968 üzenetére
Vicc, komolyan, így kiadni. Nem tudom volt-e már ennyire balhés megjelenés.
Óhh hogyne lett volna, sőt, mindegyik rosszabb volt induláskor sok tekintetben:
- Anthem
- AC Unity
- Mass Effect: Andromeda, Fallout 77 -
Zoleee83
addikt
válasz
Adam_Shepard #13934 üzenetére
Nem, nem láttam a végét, de akkora a világ, meg annyi féle mellékszálon lehet egy új sztorit belecsempészni, hogy kb végtelen történet, akár egy mellékszereplővel is.
Még most szereztem meg a robotot (Royce kinyírása után, mert provokált ) aminek nem jut hirtelen eszembe a neve, és megyek DEX-hez a bárba. Ez még gondolom nagyon az eleje? 6,5 óra ment eddig bele.
@Imilenni - Nem, sőt! Most gondoltam írni egy pozitív hangvételű emailt a CDPR-nek, hogy a rengeteg hiba ellenére, egy ilyen zseniális játékott tettek le elém.
Közvetlen környezetemben is rengetegen játszák a játékot, egyöntetűen szereti mindenki, bár a bukok miatt mindannyian panaszkodnak, de nem gamebreaker egyikőjüknél sem.
Nextgen konzolosok + PC-sek. -
Zoleee83
addikt
Ki hány óránál tart a végigjátszásban?
Érdekelne hogy sacc/kb mennyi lehet egy fullos végigjátszás, ha aprólékosan, mellékküldizve' + nagyjából mindent elolvasva játszogatok. (how long to beat oldalt már néztem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest