Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Szerintem is maradjunk együtt. Leginkább miattad ragaszkodnék a PC-s topikhoz. Vagy addig megvilágosodsz, és veszel egy PS5-öt.
Olvastam a könyvet hétvégén, és csak az járt az eszembe, hogy a logout-os írásod mennyivel informatívabb volt, és valószínűleg mennyivel több meló is volt abban, mint ebben a könyvben. Még úgy is, hogy a fejlesztők szabadon alakították a lore-t, ezért a játék háttérsztorija, sztorija el fog térni.
-
.LnB
titán
válasz
bulikavagyok #5216 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #5204 üzenetére
És mi zárja ki, hogy ne lehetne itt is olyan szerteágazó a sztori?
-
.LnB
titán
Pénteken megkaptam a A Cyberpunk 2077 világa könyvemet én is. Szombatra ki is olvastam. Hát, az első harmada nem volt túl informatív. Aztán a maradék már inkább. Nem rossz könyv, de semmiképp sem egy maradandó alkotás. Vannak benne érdekességek, de nagyon felületes. Valószínűleg a spoilerek miatt, nem igazán mélyül el a dolgokba. (szerintem)
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #4981 üzenetére
-
.LnB
titán
Lesznek Porsche-ék a játékban! Ahhh!
Ja ez lemaradt. A verdás trailer: [link]
-
-
.LnB
titán
Ha lemondom a Szukits könyv megrendelést, honnan rendeljem elő, hogy esetleg még pénteken megkapjam?
-
.LnB
titán
válasz
Executioner #4627 üzenetére
Ne is mond. Elképesztő ami mostanában az alkatrészáraknál megy..
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #4619 üzenetére
Nem biztos. Mert lehet, hogy a PC-sek egy hónapig csak azzal lesznek elfoglalva, hogy hogyan indítsák el a játékot. Melyik drivert tegyék fel? Miért fagy ki? Linux-on jobban fut e? Vsync legyen e bekapcsolva? Kihajcsae' a 2080? Mire ezekkel a kérdéskörökkel végeznek, mi már lehet, hogy a második végigjátszást kezdjük.
-
.LnB
titán
Mostanában menő, hogy a játékoknak van külön PC-s és Konzolos topikjuk. Ez esetben mi lesz? Én Cifu-hoz ragaszkodnék. De az első hónap arról fog szólni, hogy kinek, hogy fog futni a kotlák gépén a játék, ahhoz egyáltalán nem.
Szóval lehetne egy "Így fut a CP a kotlák gépemen" topik. És mindenki más maradna együtt.
-
.LnB
titán
Férfiként viselném. Csak este sírnék, amikor senki se látja.
Mit szólnék? Semmit. Jó lenne a PS5-tel day1 kezdeni, de ha nem hát nem. Nem vagyunk már gyerekek, mint amikor gyerekként a buszmegállóba 20 másodpercenként kérdeztük aput, hogy mikor jön már a busz? Vagy mint a Shrek-ben a szamár "ottvagyunkmár?!"
-
.LnB
titán
válasz
nubreed #4190 üzenetére
Nekem azért kellene. De csak mert CP-s. Viszont biztos nagyon nehéz lenne szerezni egyet.
Van egy csukám, ami kicsit hajaz a CP színeire. A fűző a korai gameplayekben látható menü feliratok színe, a sárga meg a CP logo-ra hajaz. [kép] De aztán lehet, hogy csak én látom bele a CP-t.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #4146 üzenetére
Írhatta volna akár ő is.
-
.LnB
titán
Arielle Sitrick - Night City track jól látom, hogy még sehol sem elérhető?
-
.LnB
titán
Az az ajánlott gépigény akkor se volt csúcs, amikor én még pécéztem, lassan 2,5-3 éve. Nem hiszem el, hogy az 1080p 30fps-nél @ medium, többet kihajtana.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #3747 üzenetére
Nekem is.
De mivel lehet majd párkapcsolatot építeni a játékban, fura lenne női karakterrel játszani. +18!: Nem is tudom, nem jó nézni szerintem ahogy megba***nak.
Úgyhogy leszek fütyis a játékban is, bár ha akkor is megb***, akkor letörlöm a játékot!
Véletlen egy párbeszédbe rossz válaszra nyomok, aztán Jackie mögém lopózik
... Nemkéne.
(#3745) Cifu
Nagyon vagányul néz ki. Alig várom, hogy ezeket a háttértörténeteket ingame olvashassam/átélhessem. -
.LnB
titán
Az a Corpo path érdekesnek tűnik nekem. A Streetkid túl kézenfekvő, túl sablonos. A Nomad meg kicsit madmax.
-
.LnB
titán
30milla felett van kicsivel a box.
Ők nyilatkozták, hogy nem foglalkoznak jelenleg a next gen-nel. Ami persze nem igaz, biztos foglalkoznak vele, de valami 2022-re mondják azokat a verziókat.
Én értem, hogy mi miért van, hogy a konzol az mekkora piac. De szerinted egy PC-st, aki beleölt a gépébe pár csilliárd forintot, azt mennyire érdekli ez? Pár éve még én is PC-s volta, ha még az lennék, most nagyon habzana a szám a dühtől.
-
.LnB
titán
Én ugyan PS-re várom a játékot. De most nagyon átérzem a PC-sek "hangulatát". Azért szívnak majd mert alap Xbox-on alig akar elindulni a játék?? Az ciki.. Mert simán benne van, hogy ezért lesz downgrade-elve az összes verzió. Holott alap Xbox-on egy (2-3 éves) Madden se tud stabil 30fps-t tartani, ami láttán ez nem is meglepő, hogy a CP2077 alatt meg meghal a konzol.
Mondjuk én a CDPR azon döntését sem értem, hogy miért nem számolnak a next gen konzolokkal. Ez a gen már elég kevés egy olyan játékhoz, amit ők ígértek.. -
.LnB
titán
áá de jól néz ki az új Samurai-os póló! [link] Pedig már tényleg nem akartam többet rendelni.
-
.LnB
titán
Megjött a második adag póló is a store-ból. Lehet abban valami, hogy aki L-est hord, az inkább M-est rendeljen. Én most így tettem. Bár a Witcher Ronin-os fasza. A Maelstrom-os meg szűkebb fazon egy kicsit. Szóval nem egyszerű.
Matricákat viszont most nem kaptam.Biztos mind elvitték Tokyo-ba.
-
.LnB
titán
válasz
tomazin #1733 üzenetére
Cifu-nak innentől nincs ráhatása. Majd megjelenik, mikor Kalandor-ék úgy gondolják. De mivel nincs sok várakozó cikk, ezért szerintem nem kell rá sokat várnunk. Én se tudok természetesen beleolvasni még ilyenkor.
Na megrendeltem a másik poló(ka)t, de most M-eset. (Most rendeltem egy Witcher-eset is). De nekem ennyi elég is.
-
.LnB
titán
Cifu!
Cyberpunk, Chippin In
Ez lesz az?
-
.LnB
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1665 üzenetére
-
.LnB
titán
Nézem a live stream-et, és most mialatt dumálnak, állandóan arra gondolok, hogy "jó jó ezt már tudom Cifu-tól, ő már írta (nekünk) ezt is" ....
-
.LnB
titán
Meg is jött a póló. És rendesek voltak, küldtek még harom matricát is.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #1612 üzenetére
Na király, hogy tudtál rendelni. Én is vennék Samurai-osat, csak valami más színben és más mintával. Mondjuk egy frankó Silverhand-eset.
-
.LnB
titán
Végre sikerült pólót rendelnem a store-ból. Akik esetleg nem kértek email értesítést, azoknak jelezném, hogy szinte az összes pólóból van minden méretben.
Kövi hónapban ha lesz, lehet, hogy rendelek majd még egy Maelstrom-osat, mert baromi jól néz ki. Csak az a baj, hogy nem tudom kik azok a Maelstrom-osok.Gondolom az a banda akiknek nincs arcuk, egyik videóban mutatták őket, hozzájuk megy be V egy küldetéskor.
-
.LnB
titán
oriic jóvoltából, ingyenes PS4 téma (magyar accounttal tölthető): [link]
-
.LnB
titán
válasz
alratar #1270 üzenetére
Nem cáfolták a készítők. Sőt elmondták, hogy nem tudják, hogy benne lesz e Ciri. Bánják, hogy ilyen helyzetbe hozták magukat, mert most mindenki elvárja tőlük, hogy benne legyen. De ők nem biztosak benne, hogy jó ötlet lenne e.
Akkor fog kiderülni ha megjelent a játék. Én azt tippelem, hogy lehet csak szöveges formában fognak rá utalni, vagy audiofile-ban.Egyébként:
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Gondolom ebbe nincs benne, de pont ma reggel fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy a magyar gamer sajtó, kb minden apró dologról külön cikket ír. Amiket te már napokkal ezelőtt összefoglaltál nekünk egy-egy nagyobb kommentbe. Szóval egy összefoglalódból írnak 6-7 cikket. :S
-
.LnB
titán
4 órával ezelőtt kaptam egy email-t, hogy elérhető a store-ban a szürke CP-s póló "L"-es méretben. 1,5 órája keltem, most akartam rendelni, már nincs.
Szerintem inkább hagyom ezt a póló rendelés témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest