Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    Gyakorlatilag bekövetkezett az, amit korábban előre jeleztem, a CP2077 hypetrain-t a CDPR effektíve szabadonfutásba tette át. Ez azt jelenti, hogy egy hónapja igazából nem jelent meg új info a játékkal kapcsolatban, a hivatalos Twitter fiók is jobbára arról szól, hogy Svájcban, Spanyolországban, Németországban, Japánban, Oroszországban és a többi, éppen aktuális játékexpón hol prezentálják a CP2077 demót. Ezen kívül még a cosplay-verseny próbálná magával ragadni a rajongói figyelmet, meg úgy tűnik Hideo Kodzsima afféle utazó nagykövete lett a játéknak, mert minden játékexpón, ahol a Death Stranding-et promotálja, rögtön feltűnik a CP2077 standokon, sőt, a jelek szerint a CDPR HQ-n is látogatást tett, amit persze szintén közhírré tett:


    Kodzsima Adam Badowski-val pózol

    De nagyjából ennyi. A hivatalos fórumon az utolsó Red post szeptember 11.-ei, és az E3 trailer 'így készült' videójának bemutatója volt.

    Szóval ahogy most kinéz, egy ideig nem lesz értékelhető újdonság kihírezve, korábban azt ígérték, hogy jövő év elején elkezdődik egy kampány, ahol a játék történetének és világának hátterét igyekeznek bemutatni.

    Mehet mindenki a barlangjába addig téli álmot aludni... :O

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák