Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chrystall

senior tag

válasz martonx #2527 üzenetére

A multkor segítettél nekem ezzel a kóddal:

http://jsfiddle.net/v3f16xrL/

Már tesztelgettem, és jónak tűnt, de mégis van vele gond. Windowsban Chromeban és Firefoxban jó, és ha ezekben a Vizsgálat funkcióval emulálom mobileszközre szintén jó. Viszont ha konkrétan igazi mobileszközön kipróbálom, nem jó. iPad-en, vagy Samsung Galaxy-n néztem. A gond: minden méreteződik és helyén van ahogy kell, kivéve a kék pötty a gombban. Annál a font-size-t és a line-height-ot figyelmen kívül hagyja a böngésző, és emiatt csálén áll. Valamilyen oknál fogva nagyobb értékeket kell neki beállítani, mint amit te megadtál, és úgy lesz jó. Hiába hogy gépen az emulátorban úgy áll majd csálén, a rendes eszközön nem. Ez azért fura, mert a többi elemhez nem kell nyúlni azokat méretezi ahogy az emulátorban is. Mitől lehet ez? Azért idegesítő, mert pl. régi BlackBerry OS böngészőjében meg nem kell hozzányulni, az méretezi a pöttyöt is rendesen az eredeti kódoddal, így ha átírom, akkor meg ott is rosszul lesz a pötty pozícionálva.

Valami a content-ben szereplő ASCII kód értelmezésével lehet talán? Hogy ha megvan adva a content, akkor azt standard beállítás szerint kezeli, nem számít mit adsz meg stílusban rá?

Valami tipped volna hogy lehet rákényszeríteni a mobileszközt, hogy normálisan kezelje azt a pöttyöt, mint a BlackBerry OS?

• Chrystall

senior tag

válasz martonx #2527 üzenetére

De ebben hogy tudom a kék pontnak a méretét növelni? Látom a 2022-es számmal generálódik a content paraméterben, de hogy lehet a méretét növelni?

Új hozzászólás Aktív témák