Hirdetés
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Video digitalizálás
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia,
Szerintem jó sorrendben tanulod a dolgokat, nincs vele gond.
Pár megjegyzés:
- majd inkább a Javascriptet értsd meg alapjaiban jól, mint a JQuery-t vagy az Angular-t lévén mindkettő a vanilla JavaScripten alapszik, így én azt mondanám, hogy egy 20-as időbeosztás skálán 3 JQ - 3 Angular - maradék sima JavaScript legyen. De ez az én véleményem, ami a tapasztalatomon alapszik. Library-k/Framewrokök jönnek-mennek de a szülő nyelv az mindig ugyanaz.
- majd ha elértél a végére, akkor szerintem a PHP-re se fektess feleslegesen sok energiát, inkább csak annyit, hogy a nyelven keresztül meg tudd tanulni a programozás alapjait. OOP ilyesmik.. a szokásos stack. Helyette ha már az alapok megvannak, akkor próbálj majd ki minél több szerver oldali nyelvet.De amúgy szerintem teljesen jó az összeállítás, hajrá, jó lesz az

Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Projektor topic
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Filmvilág
- League of Legends
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest