- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia,
Szerintem jó sorrendben tanulod a dolgokat, nincs vele gond.
Pár megjegyzés:
- majd inkább a Javascriptet értsd meg alapjaiban jól, mint a JQuery-t vagy az Angular-t lévén mindkettő a vanilla JavaScripten alapszik, így én azt mondanám, hogy egy 20-as időbeosztás skálán 3 JQ - 3 Angular - maradék sima JavaScript legyen. De ez az én véleményem, ami a tapasztalatomon alapszik. Library-k/Framewrokök jönnek-mennek de a szülő nyelv az mindig ugyanaz.
- majd ha elértél a végére, akkor szerintem a PHP-re se fektess feleslegesen sok energiát, inkább csak annyit, hogy a nyelven keresztül meg tudd tanulni a programozás alapjait. OOP ilyesmik.. a szokásos stack. Helyette ha már az alapok megvannak, akkor próbálj majd ki minél több szerver oldali nyelvet.De amúgy szerintem teljesen jó az összeállítás, hajrá, jó lesz az
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest