Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Viszamenőleges kompatibilitás szempontból a következő a helyzet, nagyon leegyszerűsítve:
A legrosszabb a grid, utána a flexbox, majd az inline-block végül a float - clear, illtve legutolsóként a table-layout. Nem véletlen, hogy a css frameworkok, mint pl. a bootstrap, float-okat használ a layout-grid rendszer lérehozásához. Persze kényelmi szempontból a grid a legjobb, meg a flexbox, utána a többi, és kábé a végén a layout table és a float. -
Zedz
addikt
Őszintén szólva még nem használtam ezt a megoldást, de a cikk alján a browser support szerint ezt csak az újabb böngészők fogják szeretni.
A front-endes kérdésedre csak részben tudok válaszolni, én is csak egy lelkes kezdő vagyok ilyen téren. Szerintem próbáld meg minél mélyebben elsajátítani a JS tudásod. Lehet, hogy csökken a jQuery népszerűsége, azonban olyan álláshirdetést még nem láttam, ahol ne kérték volna. Tudnod kell reszponzív megjelenést csinálnod, illetve törekedned kell arra, hogy minden böngészőben megfelelően jelenjen meg az oldal. Ezek mellett persze nem árt ha konyítasz valamit a szerver oldalhoz is!
Persze maga a front-end ennél egy bonyolultabb és több rétűbb dolog, de nem akarok sok sületlenséget összehordani itt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest