Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Viszamenőleges kompatibilitás szempontból a következő a helyzet, nagyon leegyszerűsítve:
A legrosszabb a grid, utána a flexbox, majd az inline-block végül a float - clear, illtve legutolsóként a table-layout. Nem véletlen, hogy a css frameworkok, mint pl. a bootstrap, float-okat használ a layout-grid rendszer lérehozásához. Persze kényelmi szempontból a grid a legjobb, meg a flexbox, utána a többi, és kábé a végén a layout table és a float. -
Zedz
addikt
Őszintén szólva még nem használtam ezt a megoldást, de a cikk alján a browser support szerint ezt csak az újabb böngészők fogják szeretni.

A front-endes kérdésedre csak részben tudok válaszolni, én is csak egy lelkes kezdő vagyok ilyen téren. Szerintem próbáld meg minél mélyebben elsajátítani a JS tudásod. Lehet, hogy csökken a jQuery népszerűsége, azonban olyan álláshirdetést még nem láttam, ahol ne kérték volna. Tudnod kell reszponzív megjelenést csinálnod, illetve törekedned kell arra, hogy minden böngészőben megfelelően jelenjen meg az oldal. Ezek mellett persze nem árt ha konyítasz valamit a szerver oldalhoz is!

Persze maga a front-end ennél egy bonyolultabb és több rétűbb dolog, de nem akarok sok sületlenséget összehordani itt!

Új hozzászólás Aktív témák
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi