- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Most ismerkedek a Stylesheet-ekkel, a dreamweaver-el komolyabban. Egy viszonylag egyszerű dolgot szeretnék megvalósítani, nektek bizonyosan egyértelmű a válasz. Egy olyan weboldalt szeretnék csinálni, ami nem túl széles, magas, és mindig a képernyő közepén van.
Valahogy így kellene elképzelni: template oldalNamost azt szeretném megoldani, hogy az oldalam mindig a képernyő közepén legyen, függetlenül attól milyen széles monitoron nézzük, mekkora a felbontás, stb.
Amit eddig sikerült elérnem, hogy az egész oldalamat kijelöltem, és CSS ben beállítottam hogy pl. 100 pixellel tolja el jobbra. Így baromi jól néz ki az én 19-es szabvány monitoromon, de ha már kiteszem teljes képernyőre, már több hely van a jobb oldalán, egy szélesvásznú monitoron gondolom meg még rosszabb a helyzet.
Tudnátok tanácsot adni ezt hogy lehetne megoldani? Előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest