Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Adott a Chrome-os Coverage Report, ami megmutatja, hogy a CSS és JS fájlok melyik részei vannak csak használatban, hogy azokat a <head> szekcióba építve gyorsítani lehessen a betöltést. A többi pedig meg async load-on (preload) keresztül lesz meghívva, így csak a tartalom kirajzolása után töltődik, ezért gyorsabb(nak érződik/látszódik) az oldal betöltése.
Na ezt a Coverage Reportot ki lehet exportálni, ami ad egy .json fájlt.
Ismertek olyan tool-t, amivel össze lehet ereszteni ezt a .json fájlt, illetve az érintett CSS és JS fájlokat, hogy eredményül visszaadja szépen kiszedve, hogy mit kell inline a HTML kódba illeszteni, és mi mehet külön?
Maga a .json fájl -tól-ig szakaszokat tartalmaz, megmondja, hogy az adott fájlban mettől meddig van az a kódrészlet, ami mehet a HTML kódba direktben.
Szóval meg tudom írni én is, de idő, és biztosan van erre már tool, csak én nem ismerem. Kerestem persze, de amiket adott találatnak, nagyon nem működtek megfelelően.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -40% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest