- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
"Illetve a korrektség kedvéért még megemlíteném, hogy ahol nem MS technológiákkal fejlesztenek, és nagyban játszanak (pl. pénzügyi világ jó része), ott erősen jelen szokott lenni az Oracle technológiai is, mondjuk hirtelenjében nem tudom, hogy a méregdrága Oracle szervereken milyen oprendszer fut, de szvsz nem linux."
Hat, mivel tortenetesen nalunk pont van ilyen ezert el tudom mondani, hogy SunOS - Solaris
Amugy, tisztaban vagyok vele, hogy nem csak ez a vonal letezik, es nem is vagyok u.n "szakbarbar", vagy erre a helyzetre nem tudom milyen szo illik, de teny, hogy a klasszikus ertelemben vett szoftveres cegeknel a szervereken leginkabb Linux fut. Ezt a tapasztalataimra meg masok tapasztalataira alapozom.
Meg.. ezen nem is vitatkozni akarok, volt, hogy Windowson fejlesztettem, meg volt hogy windows alol kellett szerverre ssh-znom, es en is a jo oreg puttyhoz folyamodtam, de na.. egy fejleszto csak ertsen mar a bash-hez, es azt csak terminalbol nyissa mar meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest