- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993 #1116 üzenetére
Én megpróbáltam még egyszer, bár a múltkori után megfogadtam nem teszem. Nem is tudom mit vártam. Most is ugyan ott tartunk ahol legutóbb:
"de ez nem normalis"
Megint minden szar."ez egyszeruen idiota.miaz hogy nem kell ?"
Ki is írja neked: No need for the HTML tag, it's already in the output.
Hát ezért."a css kodra pedig nem dobott ki semmi fele hiba uzenetet"
Attól mert a kód nem hibás még csinálhat hülyeséget. Pl:
h1 { font-size: 0; }
Ez a kód jó, de hülyeség.De ha már sikerült a fiddle-re bepakolni a kódot, mi lenne ha megosztanád, hogy esetleg érdemi segítséghez juss?
Egyébként egyre inkább az jön le, hogy neked gőzöd nincs arról mit csinálsz, csak kapkodsz, ollózol össze mindent amit találsz, aztán fel vagy háborodva ha nem jó, persze egy pontosvessző hibát nem vennél észre. Azt tudom mondani amit a többiek is mondtak: előbb az alapokkal kellene megismerkedni, aztán jöhetnek a lvl2-es dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest