Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen házat vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen monitort vegyek?
- Micro Four Thirds
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
válasz
4580693 #4796 üzenetére
Az rendben van, hogy van éjszakai jegy, csak mikor tölteném ki a formot, nem engedi folytatni, amíg nem "választok" valamit a napijegyes kínálatból, hiába van a csütörtöki és pénteki kezdőknek szóló program feljebb kiválasztva (és ezen a táboros jegyen kívül minden fullra kitöltve).
Ebből nekem az jön le, hogy minimum 40k annak, aki a kezdőknek szóló programon részt szeretne venni. A jó hír, hogy akkor már nem kell éjszakai látógatójegyeket venni.
Viszont még továbbra is kérdés, hogy jól értem-e, mivel azért 2*12k vs 1*40k azért nem mindegy. -
válasz
4580693 #4796 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe, hogy jobb akkor már ha itt egyeztetünk egy pénteket vagy szombatot és kimegyünk ketten-hatan valami sötét ég alá.
Bortle class 3 pl. a Kisszékelyi kilátó, és nincs is messze, van pad is meg minden, ketten-öten-hatan éjjel simán odaférünk szerintem. Nem voltam még, nem tudom hogy mennyire van "zárva" éjszaka, de képek alapján semennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- EVGA 750 BQ 750W
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest