Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
fügike
senior tag
-
fügike
senior tag
Még csak fél éve használom, lassacskán megtanulom.:):D
-
fügike
senior tag
XP alatt? Magyar nyelvűt használok, az nem baj - biztos lámának tűnök, de még sosem használtam angolt, csak azér.:D
-
klepto
addikt
OFF
A cím alapján azt hittem, hogy a csível van gondod, vagyis az életenergia áramlás tudományányával (misztikumával) ;]
ON -
fügike
senior tag
D3D-t maxra tettem minőségben, de nem változott semmi. Pedig itt pont a szöveg a fontos.
A UBI-Soft-nál erre még nem találtam Patch-et.
Valakiiiiiiiii... -
fügike
senior tag
Up.
-
fügike
senior tag
Ha volna itt valaki, aki játszott már a CSI-vel - Crime Scene Investigation/ A helyszínelők/ a VIASAT3-on megy a sorozat - akkor legyen szíves mondja el nekem, milyen konfiggal ment a játék.
Ugyanis olyan gondom van, hogy felraktam full installal, a gép: MSI KT3V, XP1800+ Palomino, 512MB DDR, 9500Pro, minden driver rendben, 3.7-es Omega Catalyst, Win XP prof. Corporate Edition.
No most amikor a bizonyítékokat nézem, a leírás, magyarázat helyén lévő szöveg csak négyzet alakú karaktereket tartalmaz. Ugyanígy a szöveg alul, amikor rámegyek az egérrel egy ikonra. Minden egyéb szöveg, párbeszéd rendben.
Cseréltem Catalyst-ot, most a 3.9-es Omega van fenn, állítottam a megjelenítést OGL-re, Software renderer-re, nem javult meg. Próbáltam indítani Win98 kompatibilitási módban, akkor nem reagált az ESC-re.
Ha valakinek volt ilyen gondja, vagy tudja, hogyan lehet megoldani, esetleg tudja, honnan lehet leszedni PATCH-et, léccilécci szóljon!!!
Köszi!:)
Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest