Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
nem, nem annyira eselytelen csak az ara elegge meresz, es durva.
Amugy jobban belegondolva,nalunk szerintem igen,eselytelen,akinek van az csucsul rajta, kulfoldon ebay meg esetleg. Ha van akkor az ara amugy is a procikeval vetekszik.
Amugy a P3-S-sel nekem is csak ennyi bajom van,procit meg csak-csak,de lapot olcson...
[Szerkesztve] -
-
Ganger
aktív tag
pill keszitek.
leiras pedig itt:[link]
amugy tenyleg ki kell probalni,mert mint mondtam chipsetje tamogatja, de maga a lapra nem irjak, illetve amikor utanna neztem mas forumokon ott egy reszeben irtak,hogy tualatin megy,egy reszeben meg nem. Szal passz. de ki kell probalni mindenkepp, arrol meg utanna egyeztethetunk szerintem. Amugy 12k-ban odaadom. -
Ganger
aktív tag
nos mindenek elott: probalni kellene addig nem igen tudok mit mondani ezzel kapcsolatban
kicsit nagyobb mint az atx de elmeletileg belemegy. sdram ecc vagy non ecc chipset leiras alapjan, ramot nem tudom talan tudok, de itt ph-n is tudna par ember, de nekem is kell ugyhogy amugy is venni fogok aztan max megteszteljuk a kis szemetet jol.
Amugy nekem egy fsp nyomta neki,amig volt bele ramom.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest