- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
nem, nem annyira eselytelen csak az ara elegge meresz, es durva.
Amugy jobban belegondolva,nalunk szerintem igen,eselytelen,akinek van az csucsul rajta, kulfoldon ebay meg esetleg. Ha van akkor az ara amugy is a procikeval vetekszik.
Amugy a P3-S-sel nekem is csak ennyi bajom van,procit meg csak-csak,de lapot olcson...
[Szerkesztve] -
-
Ganger
aktív tag
pill keszitek.
leiras pedig itt:[link]
amugy tenyleg ki kell probalni,mert mint mondtam chipsetje tamogatja, de maga a lapra nem irjak, illetve amikor utanna neztem mas forumokon ott egy reszeben irtak,hogy tualatin megy,egy reszeben meg nem. Szal passz. de ki kell probalni mindenkepp, arrol meg utanna egyeztethetunk szerintem. Amugy 12k-ban odaadom. -
Ganger
aktív tag
nos mindenek elott: probalni kellene addig nem igen tudok mit mondani ezzel kapcsolatban
kicsit nagyobb mint az atx de elmeletileg belemegy. sdram ecc vagy non ecc chipset leiras alapjan, ramot nem tudom talan tudok, de itt ph-n is tudna par ember, de nekem is kell ugyhogy amugy is venni fogok aztan max megteszteljuk a kis szemetet jol.
Amugy nekem egy fsp nyomta neki,amig volt bele ramom.
Aktív témák
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest