Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
banhammer #10398 üzenetére
Bizonyára ha az armor szintem nő (jelenleg 3) akkor további hasznosságok jönnek elő....
MÁS:
Múltkor előjött a game zenéje. No most egy kicsit single-zek és a könyvtáras résznél vagyok, de amikor bemegyek oda milyen zene van ott hát én besírtam. Nagyon epicRémlett valami hogy az ottani zene üt, de most jobban ütött. És még az is rémlik hogy a finálé zenéje se lesz kutya
-
Slystyle
őstag
Nem a vsync csinálja, hanem a kedves windows-os TDR. Nekem is alapból ki van lőve minden játékban a vsync, mivel semmi értelme sincs és gondolom senki sem használja. Warhead lemez nem kell, hamarabb átmegyek haverhoz a sajátomért mint te lepostáznád.
Armort pedig tényleg taktikusan kell használni, null energy-vel bekapcsolod akkor az olyan, mintha cloakban lőnének ki. Lefogy a futástól, el kell bújni töltődni aztán neki menni a közeli enemynek stb.
-
banhammer
veterán
válasz
callmeakos #10397 üzenetére
A Hammer az egyik legerősebb kézifegyver.
És ne aggódj lesznek ennél furább dolgok is a játékban.
Pl.: armor mode és 2 méterre felrobban melletted a gránát túléled.
Ugyan ez a gránát armor mode-ban 7 méterre megöl. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #10395 üzenetére
Pedig van, csak jól kell használni.
-
callmeakos
veterán
Van egy sanda gyanúm hogy az armor mode-nak semmi értelme multiban
-
axe125
tag
Vsynctől micro laggos lesz az egész játék.Eleve nem értem hogy lehet úgy játszani...
-
Tiby
tag
Megoldódott a probléma:
akinek Crysis2 ben elmegy a kép 1-2 másodpercre:Vsync-et kapcsolja ki!
Ennyi -
axe125
tag
Warhead-et akár le is lehet t*lteni..........
-
Slystyle
őstag
válasz
Bjørgersson #10387 üzenetére
Majd azt is megnézem, csak nincs itthon a lemez.
-
Slystyle
őstag
válasz
Bjørgersson #10385 üzenetére
-
Slystyle
őstag
válasz
Bjørgersson #10383 üzenetére
Egy kis időt kérek, fal rakom a játékot stb és utána megkeresem neked, mert olyan képet vagy videót nem találtam neten.
-
Slystyle
őstag
válasz
Bjørgersson #10381 üzenetére
Options-ben valahol subtitles vagy feliratok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #10371 üzenetére
Segítsetek kérlek, aztán hagylak titeket!
-
banhammer
veterán
Nekem néha elszáll a Crysis 2.
Valamikor a pályabetöltésnél és egyszer amikor az a zöld sugár lecsap az égből. -
Slystyle
őstag
Ez mostanában nálam is előjött. De körülbelül csak akkor, mikor elkezdek játszani, egyszer fekete kép aztán semmi probléma, megy szépen tovább a játék. Nem szokott olyanod is lenni, hogy kilépsz a játékból és kiírja, hogy a driver leállt, de visszaállt?
Én a melegre gondolok, mivel azóta csinálja, mióta beütött ez a hőség. Azóta ilyen 5-10 fokkal melegebb a kártya mind idle és load alatt is, de lehet csak valami szoftveres gebasz van. Egy win reinstall lehet megoldaná, de ahhoz most lusta vagyok.Több fajta drivert próbáltam már, de nem segített, szóval nekem egy nagy kérdőjel ez a jelenség.
-
Tiby
tag
Probléma:
Crysis2 alatt 1-2 másodpercre elmegy a kép azt visszajön, és pár perc vagy másodperc múlva ismétlődik.
Nem hinném hogy hardveres gond lenne mert minden tökéletesen fut, tesztek is (3dm, furmark stb...)
Egy patch sincs feltéve....lehet megoldották.???
GTX260THX!
-
banhammer
veterán
Összejött a torkon szúrás!!!!4444!!!!!nééééééégy444!!!
-
Slystyle
őstag
válasz
Bjørgersson #10371 üzenetére
Az elsőben nem tudom, de pl nekem a warhead itt lett véve egy boltban (nem akarom reklámozni) és én úgy kaptam a játékot, hogy telepítésnél magyart választottam és ott a szinkron is az volt. De szerintem csak annál van úgy, ugyebár az a magyarországi stúdióban készült. Az elsőhöz magyar felirat szerintem van ésa Crysis 2-höz is úgyszint felirat van.
-
Bjørgersson
félisten
Előre is elnézést amiért ideírok, de az első két rész topicját már nem figyeli senki.
Szóval az lenne a kérdésem hogy (ugye az első kettőben) hogy lehet a feliratot és a szinkront angolra állítani?
-
Slystyle
őstag
válasz
banhammer #10367 üzenetére
Ha a melee attack neked az alapon, V-n van, akkor azt fogja kiírni, de ha átállítod másra, akkor mást fog mutatni neked. Nem kell hozzá bill kombó, csak cloakban kell hátulról megközelíteni valakit és ha felugrik a lehetőség kiírva, akkor lehet neki kezdeni az akciónak. Az animáció meg nem függ semmitől randomra választja ki a tekerést vagy szúrást.
-
banhammer
veterán
Olyan boldog vagyok!
Végre sikerült egy játékos nyakát kitekernem! -
Chabe89
addikt
válasz
callmeakos #10357 üzenetére
"Nagyon jó.... "
Kivi leszek, hogy egy-két kiadós Orbital Lagg és "azmeghogyaf@szbalőklókba" csíter után is osztod-e ezt a véleményt.
Viccet félretéve am tényleg jó játék. Jó szórakozást hozzá.
-
banhammer
veterán
Kellemesen szórakoztató LTaggal játszani.
-
banhammer
veterán
válasz
callmeakos #10353 üzenetére
Jöhetsz a galamb lövészetre.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Hát nem kapkodtad el.
De akkor üdv, várunk a frontvonalon. -
Slystyle
őstag
válasz
Rakd fel a játékot és indítsd el a launcherrel a bin32 mappából. Ekkor elkezdi patchelni utána pedig elindul a játék (Ha nem patchelné le magától). Utána fogad egy kép, ott tudsz csinálni egy felhasználó nevet, de ha már van ilyened, pl régen Crysis Wars-oztál, akkor azt is felhasználhatod vagy ha jól tudom, akkor az origin-es accountod is beveszi. Utána csak simán rámész a multiplayerre és kezdődhez a móka. TS-en esténként megtalálsz minket, a többibe ott beavatunk részletesebben.
TS cím: teamspeak.hu
Szoba: Hungarian National Team
Ha nincs reged erre a TS-re, akkor csak ráírsz egy admin-ra (kis A betűs ikon név mellett) és megkéred, hogy ide és ide szeretnél csatlakozni és kellene reg. Egy nevet majd dobj amit ts-en használsz, mert az admin megkérdez minket is. -
Slystyle
őstag
válasz
banhammer #10346 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mennyire esett le, hanem hogy ha zárt kis térbe érésedkor mennyivel ugrott fel. Ha folyamatos 30fps-ed van, esetleg kicsit felette, akkor sokkal magasabb értékek persze, hogy gyorsulást láttat veled. Csak úgy kiegészítésképp, a system cfg-be írtak már az 1.9-es patch óta nem működnek, azokat amiket felsoroltál, már csak játék közben egy szerver belépésénél pötyöghetőek be a konzolba.
Ha armorba váltasz, köztudott, hogy akkor természetes, hogy lassabban mozogsz, arra való az armor enhance, amitől gyorsabb a mozgásod armor közben, de remélem ezt tudtad. Cloak-ban pedig nem tudom biztosra, -mivel nem szokásom a túlzott cloakolás- hogy lassabban mozog-e, de szerintem ugyanolyan sebességed van közben. A lassulást pedig szerintem csak nálad jelentkezett eddig, még sose hallottam/olvastam róla. Vedd fel a jelenséget és tedd fel youtube-ra (még mielőtt megkérdeznéd, a felvevő programok: fraps vagy msi afterburner). -
banhammer
veterán
Megfigyeltétek, hogy ha nincs bekapcsolva az armor mode vagy a stealth mode akkor gyorsabban fut a játékos.
Vagy csak az én emlékezetem csal?
Más ami szintén szemet szúrt, hogyha bemegyek egy szűk helyre.
Mondjuk lépcsőház akkor hirtelen felgyorsul a játékos futása.
Ez a legjobban a Parking deck pályán vehető észre a képen vörössel bekarikázott résznél.Kiváncsiságból játék közben néztem az FPS értéket és sehol se esett le 30 frame alá.
Core i7 2600 + 8 giga ram + Gigabyte GTX 560 Ti 1GB GDDR5(GV-N560SO-1GI) VGA.
1920x1200 DX11 minden felcsavarva maxra, a system.cfg fájl a következőkkel van kiegészítve:
- r_ssao = 0
- r_colorgrading = 0
- e_shadows = 0
- r_MultiThreaded = 1
- r_FSAA = 0
- r_motionblur = 0De ugyan ez a jelenség előjött a másik gépemen is.
Q6600 + 4 giga ram + Asus ENGT440/DI/1GD3 VGA.Az utóbbinál még érthető lenne a dolog...
-
callmeakos
veterán
válasz
Devil Smile #10343 üzenetére
Más:
Most végeztem ki a Warheadet kb 20x-ra, de már annyira vágom hogy ki merre van hogy simán tolom deltán folyamatos maximum sebesség módba
De O'Neil egyik beszólásától megint sírva fakadtam a röhögéstől:
Tudja mit? Nomád megbaszhatja
-
Olajbogyesz
tag
válasz
Devil Smile #10343 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem hallgatni játék zenéit, mert annyira nem tudtam figyelni rájuk játék közben.
Zseniálisak lettek szerintem.De a legnagyobb kedvencem az Epilógus zenéje. Tudjátok ami akkor megy amikor Karl Ernst Rasch bejelentkezik.
Akármikor hallgatom meg libabőrös leszek tőle annyira jó.
http://www.youtube.com/watch?v=Iy4iQvJo24U&feature=player_detailpage#t=94s
-
banhammer
veterán
Most játszottam pár kör Instant Action-t.
A legjobb a classic és a pro játék.
Mind a kettőnél nagyon kell taktikázni.
És sajnos az Instant Action-ben találkoztam a legtöbb csalóval.Van valami speedhack vagy mi a Crysis 2-ben?
Az egyik fazon úgy száguldott a pályán, mint egy gyorskorcsolyázó.
Lelőni egyszerűen lehetetlen volt. -
Thunder82
aktív tag
Csak mellesleg ma pont éjfélkor jöttem és köbö 5kor mentem alukálni
-
AS
félisten
Kicsit visszanéztem játékba kb 1 év után. Elsőre 40/6 meg ilyenek voltak. Persze játék nem áll másból mint : egyik fél Clocolva megy végig másik meg nanoval keresi.... Ennek semmi értelme így. Aztán jön a Orbital és vége szervernek. Ja és közben borzalmas lag van.Perkelel nagyon hazavágták a játékot. De legrosszabb a Cloak ami perkekel túl sokáig tart, és nem is látható.
-
Armahun
addikt
Urak!
Hogy a fenébe lehet a c4-et felrobbantani? Bal egérrel felteszem utána semmit nem tudok vele kezdeni
-
banhammer
veterán
Néha megjelenik a nevem mellett egy sárga színű felsőtest.
Az micsoda, mit jelent?Végre a Logitech G9-em szorongathatom.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Olajbogyesz #10325 üzenetére
A játékban lévő dlc bolt már egy ideje nem működik, így ott fel sem kínálja, hogy töltsd le, ha megvetted, de nincs telepítve. Azt tudod csinálni, hogy mycrysis-ra belépsz azzal az accountoddal, amelyiken megvetted, és az edit profile-on belül valamelyik menüpontban lesz egy purcase history, ott írja melyik lett megvéve és le is töltheted egyből zip-ben. Utána már csak be kell másolni a megfelelő helyre: Users\<Username>\Saved Games\Crysis2\dlc
Simán csak megnézni ugyanitt tudod a gépeden, ha benne van a zip file, akkor megvan
-
-
Stanchore
senior tag
válasz
Olajbogyesz #10321 üzenetére
A dlc a mycrysis-os accountodhoz van kötve, elvileg nem buktad
-
ffodi
veterán
válasz
Olajbogyesz #10321 üzenetére
Nekem is MX5500 van. Laggolni szerintem nem laggol, én inkább néha picit pontatlannak érzem. Ha a 63-6-os stat nem elég bizonyíték arra, hogy jó ez a wireless egér+bill, akkor semmi.
-
Olajbogyesz
tag
Én is wireless egérrel játszom (Logitech MX 55500) és tuti laggol. Az a baj h ezeknek a rágcsálóknak az ára a fájdalomküszöböm fölött van.
Más: mivel nem sikerült megoldanom az aktivációs problémákat, megvettem a játékot szép sárga dobozos kivitekben. Fel is települt már csak azt nem tom, h a dlc-t buktam vagy nem. Gyanítom igen. Mindenesetre néha visszatérek majd ide is. -
Stanchore
senior tag
válasz
banhammer #10318 üzenetére
Ha igazán jót akarsz vezeték nélkül, akkor: Razer Mamba 2012
Ha lemerül, csak rádugod a kábelre
és vezeték nélküli üzemmódban is 1ms a válaszideje, gyakorlatilag 0 lag.
-
banhammer
veterán
Vezetékmentes billentyűzettel és egérrel kész kínszenvedés játszani.
Lehet, hogy hülyeséget írok, de mintha lagolna az egér. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
axe125 #10314 üzenetére
Tudom axe!
Mire olvastam volna addigra nem volt hír.
Stan- Sly is írta, kis közösség vagyunk összezörrenések nélkül. (idáig legalábbis)
Ha valami-valaki az emberek 99°%-át zavarja az ellen tenni kell és nem lesz harag.
A középkorban már biztos felkötöttek volna, mint fő zavarkeltő, de koromnál fogva is már megtanultam, ha vmi nem tetszik azt szóvá teszem.
Hál az égnek, hogy nem csak én látom megint így.
Szegény Békén csattan megint az ostor, de túl jámbor-jólelkű erre a földre. (MOST NEHOGY MEGINT MEGHARAGUDJ ! )banhammer : te vhogy mindig peches vagy mikor beírsz ide, de lehet C3-ban már nagyon jó klántársunk leszel. Peace!
Igazad van, hogy nem ide kellett volna offolnom, de írtam azt is, h. miért tettem.
Elnézést mindenkitől, téma lezárva! -
axe125
tag
válasz
Ferko75HUN #10304 üzenetére
Nem tudom Ferkó tegnap olvastad-e de írtam hogy melletted állok!
Csak azért nem reagáltam tegnap a Tibi csatlakozására mert nem akartam megsérteni Békét(de ezek után leszarom hogy kit sértek meg ezzel és kit nem).Amit egyébként rohadtul nem értek mert tudomásom szerint több tag bele egyezése szükséges ahhoz hogy valaki felvételt nyerjen.Ez nincs leírva szabályzatban de tudomásom szerint demokrácia van a klánon belül.Most igazából én is elég erősen arra hajlok hogy kilépjek a picsába a HNT klánból.
Semmi értelme nincs annak hogy lejárassam magam egy béna degenerált kis no skill noob wh-s majommal.Mert ugyanis wh-zik.Nincs videóm,nincs képem róla de láttam és kész.Aki játszik ellene és nem vesz észre valami furcsaságot az szimplán noob vagy segg hülye.
Játszottam eddigi pályafutásom során jó pár nagyobb játékos ellen de egyik sem produkált olyan anomáliákat mint eddig Tibor/midair.Miután megölöm a kedves "úriembert" általában 10-ből 9 alkalomal fél percen belül repül felém egy gránát ami 9-ből 8 alkalommal meg is öl.
Háta mögé is 10-ből 3*,4* ha sikerül kerülnöm.Egyszerűen fogja magát elugrik és mikor kellő távolságban vagyok megfordul és le lő.
Ugyanezeket a dolgokat be játsza valami waron esetleg még videó is készül róla és majd nézhet mindenki h senki sem akar vele/velünk játszani.Ha esetleg véletlen mégsem azonos Tibor és midair személye akkor azt kívánom Tibornak hogy fossa össze magát.Ha azonos akkor tudja midair kolléga mit kívánok neki.
Remélem így már elhiszed Ferkó hogy melletted állok
-
Slystyle
őstag
válasz
Ferkó, nálunk nincsenek főnökök, csak alapítók. Minden tag véleménye fontos. Én is privátban osztottam meg a véleményem vele a srácról. A többit elküldöm neked pm-ben.
Banhammer: Te pedig ne csinálj vicc ügyet az egészből, mert egyáltalán nem az és nem is tartozik rád. Másik pedig, hogy egyáltalán nem csalunk, te pedig ha a csalás szintjére süllyedsz, akkor várhatod, hogy bárki is segítsen itt vagy a játékban neked valamit is.
-
banhammer
veterán
válasz
Én is akarok csítelni!
Hol vannak ezek a vackok amikkel követhetem a divatot?Ha jól, észrevétlenül csalok bevesztek a HNT-be engem is?
-
Ferko75HUN
senior tag
Ja és még egy, részletekben jutnak eszembe a dolgok.
Csabi te is XD -zel meg like-olsz, Statue map-on, mikor a sunyásban csípáztál, pont te mondtad, hogy a gyerek a HMG-vel 3x akkorákat ugrik, mint bárki más.... -
Ferko75HUN
senior tag
Mivel Béke mester sárba tiporta a szabad véleménynyilvánítás jogát azzal, hogy tegnap az egész hírt törölte hnt oldalon, miszerint csatlakozott az az "érdekes" Tibor gyerek a csapathoz.
Ezért itt talán még nincs admin joga, hogy eltöröljön.
Leírtam, hogy ha a főnök jelenti be eme "nagyszerű" hírt senki nem emel szót ellene?!
Játék közben majdnem mindenki szidja, hogy több mint furcsa dolgokat produkál, ti meg üdvözölgetitek?!
Miért nincs gerinc bennetek?
Eddig csak a noob-ok "csíterezték" a Hnt klánt, ha a gyerek majd ezeket a furcsa dolgokat produkálja, a játékban számító játékosok is érdekesen néznek majd rátok.
Ha már axe-nál sem kerek a történet, az jelent vmit.
Én konkrétan sz@rok rá, majd publicolgatok egyedül, mikor van időm játszani.Ja és írtátok, hogy van-e mikrofonja, ha vmi véletlen folytán mégis a "legendás" Emporió-mid-air" reinkarnálodott Tiborként, ő nem fog beszélni ts-en, régen is csak hallgatózni járt be...
-
Stanchore
senior tag
válasz
callmeakos #10298 üzenetére
Persze, vagyunk még sokan
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest