Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
Igen, linkeket kértem, de csak felsoroltad, hogy FB Twitter Bitcointalk.
Ahova időközben reggelről én is eljutottam, arra szólt az a mondat.A második fele elsősorban az új kolléga felé szólt, aki friss unverified accounttól vár el olyan dolgokat, amiket egyértelmű kéne legyen, hogy nem tudna.
"Én bízom benne, hogy tényleg csak bénák, és az van amit kommunikálnak ("el vagyunk havazva"), de azt is el tudom képzelni hogy loptak tőlük, és úgy próbálnak meg talpon maradni, hogy a zárolt accountokon levő coinokból fedezik a dolgaikat."
Ez tényleg félelmetesen hangzik így.
Azért mentem át Bittrexre pár hónapja, mert Krakenről és Poloniexről is rengeteg negatív véleményt lehetett olvasni, de most már a trexet is eléri a negatív hullám, úgy fest. Marad a privát wallet, ha megbízható helyen akarja az ember tudni a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- XPEnology
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa EVO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elden Ring
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahova időközben reggelről én is eljutottam, arra szólt az a mondat.