- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Happy Jr.
üzenetére
Hát dögöljek meg, ha látom, hogy miről beszélsz! Abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy az asztalomon van egy 19''-os LG900B monitor, meg egy Philips 190s6 TFT, namost ugye a videókari mind a kettőre rá van kötve, így tudok hasonlítani, hogy mi a különbség. Szerintem semmi! Nálam a fekete, fekete, és a CRT-n sincs ez másképp! Semmiféle zöldességet nem látok még közelről sem!
(Amúgy én azért tartom még a crt-m, mert így ha TV-t nézek az ágyból, nem kell a TFT-t mozgatni, hogy lássam a képet! TFT-t nem jó ha mozgatják, ezt hallottam. Bár szerintem ez igaz a crt-re is, de ez így most nálam kényelmes! Meg ugye tényleg nem szórja rám az elektronokat, meg az ilyen olyan sugárzást az előttem lévő dolog! Ezért nagyon jó egy TFT! ) -
_Gudella
senior tag
válasz
Happy Jr.
üzenetére
''Amint megmozdul valami,a CRT nyer''
szerintem csak akkor ha a megmozduló valami, tele van nagyon határozott, kontrasztos élekkel, például nagy egyszerű rajzfilmszerű animáció. Az ilyenek valóban idegesítőek tudnak lenni TFT-n. Viszont filmnézésre szerintem teljesen jó a TFT -
_Gudella
senior tag
válasz
Happy Jr.
üzenetére
Szerintem az hogy milyennek láttál egy színt, az nem ítélet a tft-k felett. TFT-ből és CRT-ből is nagyon sok van ami borzalmasan szar, sőt már tapasztaltam is hogy az átlagosan szar tft előtt néha jóval rosszabb élmény ülni mint az átlagosan szar CRT előtt. Jót kell vennei, és rendesen kipróbálni a vásárlás előtt. Én már biztos soha többet nem tűrök el semmiféle CRT képernyőt a közelemben.
Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy szinte soha nem játszok, ha véletlen mégis akkor is olyannal amiben nincs teljes képernyős gyors mozgás.
(Amúgy a nem bejövős TFT-kkel nekem sokszor az volt a bajom, hogy nem lehet eléggé levenni a kontrasztot és a fényerőt, mindkettőt 0-ra állítva még mindig kisüti a szemem)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

TFT-ből már kinn van a 2ms-es is, 4ms-nél már szinte észrevehetetlen az utána húzás nemhogy 2.nél.