- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
chybee
csendes tag
ja azt elfelejtettem mondani, hogy a CMOS reset segített neki
-
chybee
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hallatlanul gyors segítséget! Életet mentettetek és most ismét jóban vagyok a gépemmel
Nagyon jó érzés, hogy van egy ilyen fórum, de a legjobb, hogy ilyen segítőkész tagjai vannak!
Köszi mégegyszer! -
chybee
csendes tag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
köszi a segítséget!
mit installáltál újra? irtad hogy a 2. reinstall után müködött. a windows-ra gondolsz? -
chybee
csendes tag
Celeron 533@600
ABIT ZM6 alaplap
256MB SD RAM
WinXP Pro
következő a problémám:
Egyik pillanatról a másikra lefagyott a windows ezzel az üzenettel: KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR ... Ha először látja indítsa újra...
Újraindítottam volna, de induláskor ez az üzenet fogadott, hogy CPU is unworkable or has been changed. Please recheck your CPU SOFT MENU. Vinyot nem találja (Maxtor 80GB), CD-ROM nem porog fel.
Reseteltem a BIOS settingst (insert nyomasaval bekapcsolaskor). Változás semmi.
Kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet, és ha beteszek egy új procit a gépbe (celeron 766), akkor az hatással lesz a winXP-re vagy bármilyen más windowsra (azaz szét fog-e esni)?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest