- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya85
senior tag
válasz Mr.Peter #2258 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek reális hogy 1 vizzel behűtött e8500 terhelés nélkül
core0 41celsius
core1 38celsius
cpura meg 28fokot ir
gyári hűtővel is hasonlo, 1-2 fok eltérés az eredmény
valahol olvastam hogy nagyon nem pontosak ezek a hőmérőkvolt egy p35ös lapom abban is e8500 volt ugyan ezzel a vizes cuccal ott is hasonlo értékeket mutatott, lehet a blokkom a szar? vagy minden vagy a procikban tényleg ekkora hő van :S
ஜ۩۞۩ஜ
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Mr.Peter #2266 üzenetére
Szerintem nem.
Télen ha hűvös szobába használod, és jól szellőzik a házad akkor elég lehet. De nyáron ilyen 30 fok közelébe esélytelen szerintem. De valószínűleg annyira le tudná hűteni hogy nem lennének instabilitási gondok.
2000 rpm neki a max, és kb a leg kommerszebb gagyi bordával, ez kevés ahhoz hogy ilyen "kímélő" hőmérsékleteket érj el vele.
Ajánlanék valami alternatívát, de ez annyira olcsó holmi hogy nem tudok mit..
Egyébként milyen terhelés alatt érted az 55 fokot, mert én amiket írtam prime95, 4 magon.[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Mr.Peter #2268 üzenetére
Ez elég jó cucc volt, amíg az Arctic Cooling nem válaszolt rá a Arctic Cooling Freezer 13 al.
Ha már veszel ilyen 5 ezer körül, akkor a Freezer 13 at vedd mindképp, az ár érték arányba verhetetlen. Szereltem már fel. 3.4 re húzott feszelt régi core2 re. Jól teljesít. És PWM es is a venti, Akármilyen foglalatra felmegy, AMD re nem az igazi mert ott felfele fog állni a hűtő, és a tápra fújja a levegőt. De egyébként majd ha veszel egy újabb gépet, I7 foglalatára is felmegy.
És jobb minőségű maga a kidolgozás mint a TX ek, és a ventije is jobb minőségű, TX2 ventijéhez mindenképpen.
Egyébként nekem TX2 -m volt míg nem tértem át vízre, vagyis még megvan, rá van szerelve egy AC pwm es rezgés csillapítós venti, ha érdekel 3500 ért viheted, tudom postával már nem éri meg.Kérdésed másik felére azért válaszolok: TX3 ra gyárilag nem lehet rakni még egy ventit, de rá lehet mókolni. De nem érdemes, 2800 at is képes az pörögni, és a bordázat nem túl nagy, és nem túl sűrű, így nem fog javulni sokat a teljesítménye két ventivel, csak a zaj lesz kétszerese.
Egyébként ezek a PWM es cuccok azért jók mert ha jó biosod/alaplapod van be tudod állítani hogy szépen a hőfokra vezérelje a venti sebességét. Így ha IDLE be megy a gép akkor be lehet lőni akár a legalacsonyabb fordulatszámot, ilyen 700-900 közé, ahol nagyon halkak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.