Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Vagy "Jószerencsét,ha szénné ég!
"Igen,a szórás a probléma.Viszont amit mondtál,az tetszik!Mit tud a proci a saját VID-jén.Ez jól hangzik.
"CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,PONT EZÉRT,ez is jogos!!!Brumi!!!: Holnap akartam Neked feladni a csomagot,de ha a bnőd,családtagod van a képen..személyesen viszem!
-Még 1x Köszi!-
Jó az a proci!!!kulerr: Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén.Van aki (sokan vannak)pl.nem akar feszt emelni(szájbavágósan topik)s sok olyan kérés van,hogy húzná a prociját,de csak úgy,hogy Ő feszt pluszba nem ad!(ez megVID+Vdfroop)egy klasszikus alapfesz lenne,hisz a gyári viden mutatja meg ,hogy mit hoz pluszba,nem?
-Szombathely 1re közelebb!!!Komoly-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest