Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz krammerka #12485 üzenetére

Ne is mondd! Ma du. skiccpauszra csőtollal "tervrajzot kellett csionálnom", hogy gyakoroljam, s a nagybáttyám szóba álljon velem (a család ffi tagjai vagy gépész vagy építész mérnök, én meg csak antiszemita:) ) Folyt a kva tus , szartam bele. Majd holnap csinálok egy "műszaki rajzot sima m.rajzlapra, oszt' vagy jó neki, vagy legyártom én egy kartondobozból:) -Krisét abból csináltam, de elvesztettem a fonalat. Míg nem szedem szét a házat, nem fog menni..

Hűtés: Ez nem is gép, kis finom műszer lesz, a maga (telepakoltva) 30-32kilójával. Hűteni itt kell, a nyár borzasztó. Szar a szoba fekvése, a tökömön is folyik a víz.. Meg, legalább leköt (most ugye nincs tuning), s tudod jól, van miről a figyelmemet is elterelni..Persze indokolatlan, de azt akarom elérni, hogy úgy a proci, a vga, ram, s úgy a hűtés, 20%-os igénybevételnél is kiszolgálja az igényeimet. ;)

(#12486) sz.j: Látom, Te is unatkozol:) :C Milyen hűtésváltás történt?

lizakattila: Látod Te milyen mázlista vagy!!! 1 apósod van, s annak is tudod a nevét (ihatsz). Nekem eddig 3 volt, 1iket se láttam soha (lányaikat se nagyon) , nevüket is homály fedi:)
    Mi a kukimat csinálsz Te azzal a géppel? :C

(#12489) kimi02: :DDD Tudtam!!! KomOi! :K

Új hozzászólás Aktív témák