- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11666 üzenetére
Most indítottam 1 blend tesztet, átlagosan 5 fok különbség. Monjuk MX2-vel hűvösebb már jóval a cucc, de nem adok 1,2V-t neki, mert nem látom értelmét. 1,168-1,184V-t kap most így, és most blend teszt alatt 50-55fok között ingázik. 4Ghz-n ugyanígy volt néha 60 fok körül...Vagy kicsit magasabb.
Ramok miatt célóztam meg valami értelmesebb FSB-t, mert ugye 1:1-ben mennek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én elszórakozok a 3,9-3,91Ghz-vel, de úgy tűnik mostmár beált a cucc. Jóval hűvősebb így, mint ha 4ghz-n hajtanám.. De jó ez így, bőven elég.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11608 üzenetére
Akkor pár gémet majd tesztelj már le plz, azért nem ilyen crysis-re és ilyemikre gondolok, hanem valami olyanokra amik nem olyan gépzabálók.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nhatessék, kicsit el is sötétültünk, így mindjárt jobb a helyzet.
@lizakattila: Lesz valamikor valami vga féleség, hogy játék alatt mégis hogy teljesít a cucc?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #11507 üzenetére
Ezért volt egyszer egy olyan mélypontom, hogy veszek konzolt, csak aztán megvilágosodtam, hogy nincs LCD-TVm, régi csöves tv-re meg mi a p.csának...
Szal maradt a pc.
De mondjuk amióta megvan az E8400 itt, azóta én se nagyon nézegetek semmit... Elég ez, csak értelmes körülmények között kikéne hozni belőle a max-ot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11497 üzenetére
Hát én is 1:1-ben hajtom a ramokat. Én személy szerint több értelmét látom. Főként azért, amikor az e5200al felosztva 1000mhz-ra lassabbak voltak a ramok, mint most 1:1-ben 900on.
4-4-4-18-on kéne hajtani őket 900-on, csak nem tom van e értelme 2,2V-t adni nekik. Szal ad e annyi plusz teljesítményt a CL4, hogy megérjen 0,2V feszt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11482 üzenetére
Ha van a közeledben edigital, akkor nézz be, MX2 van náluk ~1400 Ft-ért.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #11452 üzenetére
Eh.. :\
900-on nem mennek most a ramok 4-4-4-18-at, de most nem akarok azoknak se adni 2,2V-t, hogy mennyenek, csak több hő.. Most marad az 5-5-5-18, meg sztem marad ez az órajel, azt kész...
Mondjuk MCH-nak FSB-nek hagytam a +0,2V-t, biztos ami biztos, lényegében semmivel nem melegebb.. De a proci legalább jóval hűvösebb így.
Nálam ez úgy van, hogy még 3990-en is ment a proci 1,184V-n, de ha már felmentem 4ghz, vagy fölé, onnantól 1,2V, vagy 1,216V...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11437 üzenetére
Ott ha valami hibás, akkor az tényleg hibás...
ott nincs ilyen baki...
Jha majd tán az i3/i5ből lesz i7 mi?
Áh, picsku, 920-on nem megy a 4-4-4-18, betöltött a win, de asztal betöltése előtt kékhalál. 2V-nél meg nem akarok nekik többet adni, ha nem fontos. Érdekes ez, lemente 4ghz alá, most nézegetem a 3,91ghz-t, lehet elég lesz hozzá 1,168V... 4ghz-hez meg már 1,2V kell...
#11439 Aggregátor: Itt meg semmi, most meg szép fehér minden, és még 0ig piros riasztás is van erre a régióra kiadva, szal kitudja mennyi hav lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11424 üzenetére
Kellemes havas reggelt mindenkinek !
Nha így minnyá más a leány fekvése...
Eh, akkor gyógyulgasson a család... De azért jó hogy nem a gépre/be ment.
@lipi: Nem poénból mondtam egyszer, hogy néha érdemes összerakni egy jobb tuningképességű AMD vasat, ha másra nem is, arra, hogy kiismerje az ember. De nézd, hát papír szerint 2 magos a proci, és így meg 4 mag, és van L3 cache, ÉS még tuningolni is lehet. Mi kell még?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11415 üzenetére
Noh, nem rossz ez, csak így tovább.
Eh, szegények, hát ozd fogd visszább őket egy kicsit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11411 üzenetére
Láthattál, mert az van Nekem. Adatlapon is ott vanik...
Hát, attól függ mire vagy kíváncsi, meg hogy mire kell. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, számora azt nyújtja, amit elvártam tőle. Amíg mondjuk nem jött ki az új, mostani szoft, és nem volt kinetikus görgetés, addig kicsit gáz volt, de így, hogy mostmár van, így nagyon f@sza. Ugye a navi mostmár ingyenes, szal akár navigálhatsz is költségek nélkül. Sztem a zenelejátszó f@sza, csak egy jó füles kell hozzá, mert a gyári elég gyengus.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11381 üzenetére
Jha értem. Akkor még várok türelmesen, de kíváncsi vagyok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11378 üzenetére
Toljad neki.
Nem rossz nem rossz, ez eddig egész biztató. Majd én kíváncsi lennék arra is, hogy játékok alatt, hogy duruzsol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11365 üzenetére
Néha jó az a HT...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11289 üzenetére
Ez olyan mint, hogy nálam a Cerka az Cerka... Lehet akármilyen...
Nade, attól még ugye vannak jók, ez van AMD szinten is. Haver máig elvan a 6400+ BE procijával, csak máskérdés, hogy a lap kevés alá, aztán ugye 3,3Ghz-t megy talán benne, többet nem, és hát 3,2 az alap.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kimi02 #11203 üzenetére
Havernak is ilyen háza van, tele van rakva ventilátorral, elől 2 hátul 1, és neki felül asszem nincs, és neki az E8400-at a nitrogon elég jól kordában tartotta, most True Black-je van...
Szal, haver tudja mit tud művelni, igaz az True Black van, elől 2, hátul egy FM122-es venti, a procin meg egy FM123, amilyennel én is árulom a hűtőt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11189 üzenetére
Nha ja. Körülményes a rendszer összeszerelése, de mondjuk nem is ilyeneknek van kitalálva, akik kb heti szinten cserélnek procit.
Kb. azoknak akik 1szer összerakják, és megy. Én is filóztam rajta párszor, hogy ilyen szettet kéne venni, összerakni aztán kész, esetleg pár dolgot kicserélni benne..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #11167 üzenetére
Eh, nah ez már nem pite....
Annó én is szemeztem noctua hűtőkkel....
@lipi: Nekem az alaplaphoz mondtad annó az alátétet, de nem találtam itthon olyat ami pont jó lenne, szal az elmaradt, szal maradt minden úgy ahogy van, ha 1szer szétbombázom megint, akkor lehet annyit meg kéne csinálni, hogy az alaplapi bordák alá is teszek MX2-t, aztán hátha az is segít, egy kicsit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha én is csináltam egy Cinebench-et. [link]
Fogalmam sincs, hogy ez jó e, vagy rossz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11016 üzenetére
Nem is az van hogy újraindul, hanem az a jelenség, hogy újraindításkor, amikor én újraindítom, akkor postolás előtt 2szer ki be kapcs, és visszaáll alap beállításra. Mint amikor biosban túlzásba viszel valami időzítést, vagy FSB emelést.
Viszont, ha már bug: Főoldalon lévő friss hírek rész másnál sincs? szerk2: Mostmár van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10969 üzenetére
Hát én se tom. De láttad, Aggregátor-nak is hasonló jött elő, ahogy össze tette a gépet. De a poén az, hogy alacsonyabb fesszel prime stabil a rendszer bőven, viszont kell neki fesz, hogy restartkor ne kapcsoljon ki-be...
Ma vsz. rászánom magam, azt kap MX2-t a proci is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #10921 üzenetére
Nem kentem mostanság... Még amikor megjött a Xigmatek tom_tol-tól, akkor raktam rá a maradék Zalman pasztát. VGA-val volt "gond", de mostmár az is jó.
Az nem én voltam akkor...
Én csak említettem egyszer, amikor megvettem az MX2-t, hogy lehet kéne a procira is, de itt kb. ki is fújt a gondolat...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
krammerka #10915 üzenetére
Értem. Csak kíváncsi voltam, hogy mi lesz a helyzet.
Vissza vettem a cuccot jelenleg 3950mhz-re, így már nem kell neki 1,2V mint a 4ghz-hez, és azért kicsivel is, de hűvösebb is a cucc...
Újra kéne kenni MX2-vel a procit, csak lusta vagyok szétszedni az egész gépet.
Hacsak a Scorpionnal nem lehet eljátszani azt, hogy nem veszem ki a lapot, mert ugye ott a CrossBox hátul, és hát ha nem mozog a lap, akkor elvileg nem csúszik el, és akkor nem kéne kivenni a lapot, úgy még talán megcsinálnám...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10805 üzenetére
Nhaja, kb..
Nha igen, a TDP-ben mindig azért magasabbak az AMD procik, de én akkor is azt mondom, hogy egy gamer gépben azért nem teljesítenek rosszul... Nade, ettől függetlenül azt mondom én, hogy ha vki csúcsgépet akar, az vegyen i7-et... Nade ha nem kell a csúcs, de legyen benne kakaó, arra jó lehet egy AMD masina is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy egy kis tuning az AMD háza táján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest