Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #14990 üzenetére
Hát nézd... Itt néha jön az, hogy jó akkor is.. Haver ezért szerzett 8800GTX-et, bár azt nem mondom meg mennyiért.. A lényeg, hogy nagyon olcsón.
És még mindig megy mint az állat.. Csak pislogtam itt is, hogy mit megy a 320-as 8800 GTS...
De ha már itt tartunk, ugyan ez van az egyedi csúcs cuccokkal is, Asus Mars, Asus Ares, na meg az ES procik...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah bakker, mondom tesztelgetek már, de ebbe a rohadt melegbe... Alapjáraton is melegebb a vas, nem hogy ha még meghajtanám... Szal várok 1 kis hűvöset.. (bár tom h nem lesz mostanság, de én ráérek...)
@Csaszykj: Via....
Sztem ez mindent elmond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #14885 üzenetére
Hát CL10-be lehet ezek is mennének többet.
Ugye 1200-at mennek CL7-ben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
akoska07 #14880 üzenetére
Jaja, talán.
asszem 0,01xV-t droppol, vagyis valahogy így.
DDR3-nál mennyi az az értelmes fesz, amit érdemes adni ramoknak, úgy, hogy nincs rajtuk borda. Alapból 1,6V-t kapnak, kevesebbet nem is tudok adni nekik, és így mennek most 1200-at az 1066-osok, 7-7-7-20-on. Elvileg 1,5V-sek, v is ezt írja a CPU-Z.
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, csak úgy.
Kicsit meghajtva az X4 630.
Úgy, hogy a VID az 1,4V.3250mhz-hez már az 1,3V is kevés, v lehet, hogy csak a ramok miatt volt kékhalál, nem tom.. Majd máskor megpróbálom megint...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #14298 üzenetére
Mondjuk jah. Nah majd.. Mondjuk alulfeszelős eredményem van amúgyis.. Ehol van-e. Ebben még van egy kis tuning is.
VID az 1,4V.
Alap óralejellel tudok lentebb is menni. Asszem 1,18V körül primestabil volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Örömmel látom, hogy lett AMD lista, ennek igazán örülök.
Majd akkor tesztelgetem az alulfeszelős témát. Meg lehet nézek egy kis tuningot holnap.
OPN szám az a procin van? Mer akkor szegényt kikéne venni, és szerelni r0hadtul nincs kedvem..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #13815 üzenetére
Hát ha az átlagos használatról beszélünk, akkor mindenkinek elég lenne a 2 mag, otthonra... Bőven.
Csakhát a fene se tudja, ugye AMD fronton mondhatni elérhető áron kínálják a 4 magos procikat, ez még talán engedi azt, hogy több helyen legyen. De ez az Intelről nem mondható el...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ű.. De rég jártam errefele. Mizuság van itten?
Ezek a tracer kit-ek 1100-at tuti mennek. Bár nekem a RED-nél ehhez CL6 kellett, úgy mentek hiba nélkül... 1000MHz-t mennek CL5-ben simán asszem 2V-n. Bár nekem RED volt. Ilyen feketéből 2*1GB-s kit-em volt, de 1000ret azok is mentek, simáán.
@subaruwrc: Még 1000-ret is vsz mennek 2V-n, bár asszem amikor nekem lipi mondta, hogy a RED-eknek menni kell 1100-at, akkor 2V-n adtam nekik. Szal nem biztos, hogy 2V fölé kell mennie. 1000-ren a 4-4-4-12-höz viszont tuti kell a 2,2V, az szinte biztos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, hát alulfeszben eddig egész jól teljesít ez a X4 630. (kop-kop-kop).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #13697 üzenetére
Ez már nem csak ezekre igaz ugye.. Az összes újabb 775-ösre, na jó azért nem mindre. De ugye asszem ami Bagiránál volt új E8400, annak is elég magas volt a VID-je.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lipiiiii... Megvan ár a 4,6Ghz?
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
subaruwrc #13591 üzenetére
Hát erre sztem akkor sokan kíváncsiak leszünk.
Láttam én is azt a 6GHz feletti eredményt, elég kecsegtető. Mondjuk azért az a ~2V-s VCore, az odatesz.
Bár nitró alatt nem kell félteni, csak még kell hozzá 1 jó lap meg ram, de gondolom ezek adottak, vagy adottak lesznek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én csak azért vettem VX550-et, hogy ha egyszer mégis rakok 2 kártyás rendszert össze, akkor legyen szufla... Csak ugye az új lapon a 2. PCIE csati az : 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4_1)
Szal ezzel nem tom mennyi értelme lenne CF-et építeni...
@Chaser: Akkor zúzzad a validot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged