Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Lenne egy kérdésem: a radaron át lehet valahogy állítani a társaim színét mondjuk feketére, mert így nemigen látom őket.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Protezis
üzenetére
Bootolás közben nagyon nem jó a reset. Ezt aláírom.
Elég csekély az esélye, hogy a hangdriver az oka, de éppen lehet. Szedj le másikat másik helyről.
A haver cs-je teljesen át lett configolva a gépedre? Gondolok itt az OpenGL átállitására!
Személy szerint én utálom a seagate vinyokat! Hogy miért is? Mert az ALAPLAPOM útálja a seagate vinyókat.
Ez komoly. Ha olyat rakok bele, csak ötödjére indul el, és kb 10 perc mulva lefagy a gépem...
Amugy ha vesznek is az adatok, szvsz vagy virus, vagy a vinyodon lett badsector!
Sajna többet nagyon nem tok igy segíteni.
De ha szegedi vagy, esetleg a héten majd megleshetem élőben, nátha sikerül!
Majd keress meg: ashnorton@netposta.net -
Protezis
őstag
A vinyóval az történt, hogy win sszeveszett a régi hangkarim driverével. Vagyis ezzel magyarázom. Régebben is volt rá precedens, hogy nem bootolt be a gép. Még a régi vinyóval. Volt, hogy csak a legutóbi helyes konfig opcióval sikerült elindítani többször egymás után. Most felraktam hangdrivert, xp nem indul. reset. hal.dll nem található. reset. próbálom visszamásolni, de akkorra már a teljes win könyvtáram kiürült, 2 partícióm használhatatlan lett. xp reinstall. jó. adatok vissza. hangdriver fel, nem indul, reset. hangkari ki, jó. Szóval a driver szerintem nem okozhaz adatvesztést, de a sok boot közbeni reset szvsz igen. szóval ez volt a gond. Mióta másik kártya van, nem történt semmi hasonló. Mellesleg a hdd kb 2 hónapos.
CS-t másik havertól húztam át
Gép: adataimnál. Csak proci most alap 2.4-en megy.
Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Arena Breakout: Infinite
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez komoly. Ha olyat rakok bele, csak ötödjére indul el, és kb 10 perc mulva lefagy a gépem...