Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• keembo

tag

válasz GabN73 #10674 üzenetére

Igen az is kihívás. Bár ahhoz már kell ugye pénz /nevezési díj, utazási költség, etc./, utazgatni ide-oda, ami már kevésbé megoldható sok ember számára. Engem pl. ezért nem látni LANokon, versenyeken...talán majd a jövőben már megengedhetem magamnak...Reális, játékon belüli kihívásra gondoltam. Az awp-s részt meg szerintem félreértetted : pont, hogy én is az awp ellen vagyok, az tényleg abszolút nem kihívás - ergo ebben egyetértünk. Nálam publicon nem fogsz awp-t látni, ebben biztos lehetsz. /1000 percből jó ha 1-et awp-zek, azt is csak azért, mert ha kifogy a fegyver, előbb dobom el, mint újratöltöm és megesik, hogy ilyenkor csak awp van éppen a közelben.../

Szerintem Steamen is be lehetne vezetni azt a szokást /mint jópár online pókerteremben/, hogy bescannelt személyivel hitelesítenéd a korodat, persze ettől nem szűnnek meg létezni a cheaterek, de talán csökkenne a számuk. /a kiforratlan erkölcsi normájú emberek talán 16 alatt nagyobb arányban vannak, mint felette/ * dream on ... :o *

Az echo-nál viszont elég hasznos, ha pl. így használod:
    echo Szia! Nem lenne kedved warozni? etc. etc.
    echo Adom a ventrilo címet : host or IP: ******** | port : ***** | Pw : ***** | Default Channel : ***

Szóval elég gyakran használt sorokat nem hülyeség, így gyorsan vágólapra rakva megvan az információcsere...

Ha meg a konzol tele van és nem látszódik már visszagörgetve sem, arra is van megoldás : pl. BIND "F11" "exec autoexec", így F11-et nyomva újratölti...de ezt se kötelező persze az autoexec-be rakni, csak példa.

Új hozzászólás Aktív témák