- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
bibíííí én nemá addiktos vagyoke
-
Djuree
félisten
igen csak sajnos ez is olyan mint a kábszer, aki egyszer kipróbálta könnyen rászokik
én azt mondom aki egyszer kipróbálta azoknak 80%-a használni is fogja ha VAC ha nem. ráadásul a VAC elég primitív, aki ért a programozáshoz annak vicc írni egy algoritmust ami "elfedi" a cheatet. még azt is meg lehet csinálni hogy spectben sem látsszon....én nem tudok annyira programozni de lehet én is meg tudnám csinálni -
Djuree
félisten
nem, múltkor csajjal néztem de ő most otthon van vidéken, haver barátnője is otthon van vidéken így összeugrottunk kicsit dumálni meg filmezni, mindketten elég nagy filmbuzik vagyunk
nekem is úgy néz ki a 4 napos winem behalt valami vírussal. az asztalról folyamatosan tűnnek el az ikonok meg megőrült a win mappáinak beállítása. összevissaz állítja magának a mappabeállításokat
már volt egyszer ilyen és csak újrahúzás oldotta meg. én viszont most megint újranemteszem az hétszentség
-
Djuree
félisten
na vagyok mostmár. filmet néztem de most haverral
én már mióta cs van azóta tolom, de csak botokkal toltam. neten kb. 2 éve tolom....
soxor nem tudok majd lenni, valakinek dolgozni is kell és korán kelni
-
Djuree
félisten
na jó reggelt mindenkinek
hát igen a tegnapi nap baromi fárasztó volt
na ma leszek ha lesztek ti is. illusion nem lesz mert megy lan partyra de majd megoldjuk valahogy....
-
Djuree
félisten
lol ma sem tudok lenni
itt a csaj és filmet kell nézni
habár éjféltől tudok lenni lehet...
-
Djuree
félisten
na vége ennek a fosnak, még vissza kell mennem délután 2. körre
tegnap este nagyon behaltunk, de érdekes módon nem fáj a fejem
nem akartam nagyon piálni az interjú miatt de haverék rábeszéltek, hiába nem tudok ellent mondani nekikma este leszek és mehet ezerrel....
-
Djuree
félisten
üdvvv. hát én ma már nemigen állok neki játsznai, megittm 5 sört meg még fasz tudja mit ....majd holn ap csőőőőőőőőő
-
Djuree
félisten
ma nem sokáig tudok lenni mert holnap reggel megyek állásinterjúra. basszameg reggel 9-re hívtak be és kéne aludnom előtte többet. max. 1 -ig tudok lenni. ha 10-kor elkezdjük ez 3 óra.
-
Djuree
félisten
nah jó reggelt
igen sourceban rengeteg hely van a mapokon amit meg kell tanulni, ez létfontosságú. flash elől tényleg nem igazán lehet elfordulni mert a falakról is visszaverődik (ez nagy faszság) csak a földről nem.
-
Djuree
félisten
nah ez jó menet volt, ha összeszokunk még jó is lehet
-
Djuree
félisten
veletek vagyok
-
Djuree
félisten
na mostantól yellow stalker néven futok
érdekes módon azt álmodtam hogy ez a nevem a játékban
hátha jó előjel
-
Djuree
félisten
na nem is tudtam hogy megy a cs backupból is. másik partción volt mint a win, most hogy újrahúztam a wint, gondoltam nem rakom újra a cs-t hanem megnézem megy-e. és megy faszául
nekem aludnom kell min. 10 órát mert ha nem akkor rosszul vagyok egész nap
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4565 üzenetére
viszont a bad boy azért jó mert MINDIG vannak rajta min. 10-en még hajnalban is.
habár 30 embernek kicsi az a pálya. mondtam nekik hogy ilyen sokan már tömegnyomor van erre jól leugattakhát én addig nem tudok játszani mert egyszerűen beálmosodok, régen simán mentek a reggel 7-ig játszások is de már nem
max. hétvégén tudok lenni 1-2-ig...
-
Djuree
félisten
na újra kellett tolnom a gépet, de ma már nem tudok cs-zni, mert elszálltak a cuccaim és pótolnom kell őket a melóhoz de ultragyorsan.
holnap viszont mostmár tényleg mehet a gázolás akár reggelig is -
Djuree
félisten
válasz
illusiON #4537 üzenetére
hát igen a cod erőesn árkád, ott még az ak is pontos, holott a valóságban még véletlen sem oda lő ahová kéne
lőttem ak-val tudom miről beszélek
a cs ben meg jó pontatlan ahogy a valóságban
habár azért lehet vele csúnya fejeseket osztani.
viszont a cod4 hardcore módja nagyon jó. nincs célkereszt csak vállhoz emelt fegyverrel lehet célozni. nincs életkijelzés meg radar sem. lopakodás ezerrel. habár pc-n tudtommal nincs ilyen mód csak xboxon...
-
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4464 üzenetére
Djuree: nincs gépe mert megölte a hellgate london című fertelem
csonttá fagyott játék közben, azóta kékhalállal újraindul a win betöltéskor. pénteken megpróbálja win javító cd-vel megoldani, reméli sikerül.
ja annyit hogy kellene egy állandó sniper emberke aki szeret (ez a fontosabb) és tud is (ezt úgyis megtanulja ha sniperezik
) lőni. wp nem nagyon kell, mert szinte sosem lehet használni, inkább scout. én mostanában scouttal gyakorlok, úgyhogy ha nincs más ezt bevállalom
-
Djuree
félisten
na most értem haza strandról, megpróbálok este lenni de ne várjatok sokat ha leszek is mert hulla fáradt vagyok
még a kibaszott csúszdát is lefejeltem -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4401 üzenetére
úgysem fogják azt csinálni amit mondasz ill. ami ésszerű lenne. ha pl. a terrok mindig egyfelé mennének mindig győznének, de legalább 10-ből 9szer. de sosem egyfelé mennek mert nincs eszük összetartani, és a valve tudja ezt ezért kiegyenlített a játék
ha lesz egy állandó csapat akkor majd összejön ez sztem, de 1 játék után nem szabad ilyet várni.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4358 üzenetére
amúgy igen. aki számít cod4-ben x360-on az fel van véve friendsbe és hát sajnos nem sok magyar x360-as klán van
külföldi klánwarokon is alig-alig kaptunk ki...de hát már 200akárhány órám van benne, meg pártízezer kill. az az igazság hogy a cod4-hez nem sok tudás kell. minden fegyóval van esély, csak kis szerencse kell. meg persze jó perkek...jugger, martyr -
Djuree
félisten
na újra fent figyel a gépemen a cs. reszkessetek a mester visszatér
kipróbálom a wow szervert. a haverok nagyon istenítik
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4258 üzenetére
11 óra?
az a nem mind1! fanatik...
haver öccse, 14 éves, én mutattam neki jó rég a cs-t, ma már többszörösét játszotta az én időmnek és már profi klánban van. már ki sem tudom lőni úgy nyomja. ő "csak" napi 8 órákat tolja...
lassan nekem is kéne már játszanom, már vagy 4 hónapja nem toltam. már van kedvem megint cs-zni. holnap fel is teszem...
-
Djuree
félisten
válasz
satomee #3921 üzenetére
xboxra volt cs de csúnyán leszerepelt. a cs nem konzolra való mert túl gyors a joy-hoz.
viszont nagyon is jól lehet konzolon fps-ezni csak meg kell szokni. bennevagyok magyarország egyik legjobb x360-as cod4-es klánjába, sztem már jobban megy a célzás mint pc-n. jóttett az a párszáz óra cod4 konzolon asszem
-
Djuree
félisten
kösz a biztatást. egy kalappal nektek is
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #3837 üzenetére
jó nektek
tanulni érettségire?
na ne viccolj. mostis mekkora kemény matek feladatok voltak már
az én időmben még nehezebb volt, de én már akkor is csak egy nappal előtte tanultam. most viszont az államvizsga húzós lesz
már le kellett volna adni a szakdogát én meg még csak most csinálom
-
Djuree
félisten
ok, majd megpróbáljuk ezt az ajándékozást hátha bejön. thx a segitségért mindkettőtöknek
-
Djuree
félisten
Lenne egy steammel kapcsolatos kérdésem:
Havernak van egy steam accountja amiben van cs source meg hl2. most venni akar egy team fortress2 acc-ot, használtat. de ez gondolom egy új steam jelszó + felhasználónévvel jár. most akkor 2 steam accja lesz ezután? az egyikben cs+hl2 a másikban tf2? ez így menni fog? vagy egybe lehet gyúrni a 2 steam accot?
-
Djuree
félisten
na megvan az új konfigom. mostmár nem 30fps-sel megy a játék low-on. mediumon tegnap átlag 100fps volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest