-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
illusiON
őstag
válasz
Axel 007 #5246 üzenetére
az lehet ATi kártya miatt is hogy bizonyos pontok sötétek, alapul véve pl a nemrég nálunk feljött nuke kakas gondot hogy rondák a fények ... amúgy nyúúk csatival neked nem tudom mi bajod, sztem abszolut látható ha figyelsz ... traint meg rühellem pont emiatt a beláthatatlanság miatt
-
illusiON
őstag
Bitu irritál amit csinálsz, komolyan .. farokság ez a felháborodás, hiába akarsz igazságosztót játszani úgysem fognak miattad egy nonsteam szervert sem leállítani (főleg nem ilyen nyelvtannal megírt magyar levél után) nem értem mire jó ez az egész, nem lesz több eredetis ettől sem ... ne vedd sértésnek azért amit irtam
személyes beszélgetést meg nem tehetsz közzé ha a másik fél nem egyezett bele ez speciell nem törvényes tudtommal .. (vagy valahol írta hogy beleegyezett? nem olvastam végig .. )
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
fpeter07 #5155 üzenetére
össze lehet simán szerntem ha be tudod bizonyítani hogy mindkét accounton minden játékot te vettél.. de ha mondjuk használtan vettél valakitől, azt nem hinném hogy meg lehet oldani
na kialudtam magam holnap se kell reggel kelnem a fogaim is épek (fogorvoooos kora reggel mondhatom szép) úgyhogy ma gyilkolni kell
MD most is fagy a cs?
viccvot
-
illusiON
őstag
te Drilla catalyst fennvan?
[link][link]
gyári cfg (most megint azt nyúzom, próbálom megszokni a low fps-eket) és catalyst on, nálad fennvan catalyst? bár ha kikapcsolom is ugyanilyen, nade mégis
mi más oka lehet, ja az ablakok nálam is porzanak
esetleg dxleveles inditóparancs nincs benn? lehet hogy régebbi dx-en van az a fény-bug
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #5151 üzenetére
nekem vista alatt többet adott a stressem mint XP sp3mon
bocs hogy nem voltam este csak most 8kor kellett ma kelnem meg nagyon fáradt voltam már és nem tudtam volna fennmaradnima pótoljuk remélem
ja és grat a szar procihoz sztem cseréld 5600+X2re nekem pont van egy és még alaplapom is van hozzá -
illusiON
őstag
mmm izé
ma este lesz valami? most mek kifelé de akkor hazajövök időben ha esetleg warzanánk valamitMD van már géped?
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5139 üzenetére
igazából semmit, mert tudtommal illegalized a steam accountokkal való ekreskedés, így annak megvásárlása is mivel mástól vetted
de nem biztos, steam oldalon valahol olvastam hogy ha letiltották az accountját valakinek akkor az azért is lehet mert mástól vette
hülyén hangzik de meg mernék esküdni rá hogy ezt olvastam
-
illusiON
őstag
figy én kezdek belegabajodni, hogy kaptad meg és kitől az accountot amin a bannolt játékok vannak? azok a bannolt gamek vannak rajta az accounton?
-
illusiON
őstag
emberek van itt valaki aki vágja a cfg-buherálást?
kéne nekem egy olyasmi hogy:
amikor balról hirtelen jobbra rántod (pl) az egeret, akkor nem csak hogy arra nézel, hanem a fegyver is kicsit megdől, a kézzel együtt mintha valóban arra fordulnál kicsit.. na és nekem fps cfg-t kell továbbra is nyúzni mert még 5v5ben is beesek 50-60 köré nagy lövöldözéseknélszóval mi az a parancs amivel bekapcsolom ezt a mozgást? mert fpscfg-ből ki van szedve
-
illusiON
őstag
válasz
satomee #5088 üzenetére
nos igazából ez éppenséggel egy játék, counter-strike source a neve
valóban nem tiszta a dolog, szóval VAC ban van az accounton és úgy vetted meg valakitől? mennyi pénzbe volt? keresd fel a volt tulajt aztán válassz satomee ötletei közülna, 3 fele mindenki betoppan?
MDnek megvan a kacatja, kontár az az ember képes amd procis gépet használni
... ráadásul 3870x2vel
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5085 üzenetére
na fszommár moddolgatni, szóval:
VAC ban van az accounton, azaz a steam ID-det (azonosítódat) letiltották, online játékra nem fogsz tudni soha többé azzla a felhasználóval kapcsolódni. játékot nem lehet másikba átvinni, ezzel annyit tehetsz hogy felkeresed azt akitől van és kérsz tőle másikat /amit mondjuk kétlek h adni fog de nem tudom kitől van/35-40 éves fazon? nemáár
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5083 üzenetére
ehm, ezt az accountot akkor befürödted mert nem a játékot hanem a steam ID-t bannolja..
jja és VAC bant nem lehet visszavonni úgyhogy szerintem keresd fel az illetőt akitől vanhát kösd fel azt akitől vetted az accot.. feltételezem használtan van valakitől, ha szét van csítelve
...
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5062 üzenetére
"bind "KP_DOWNARROW" "buy vesthelm;buy vest"
nekem egy ilyen van a cfg-mben bár haver is beleirkált azóta, de feltételezem ez veszi a fullos páncélzatot is
fülestémában meg szeirntem már az én 4500 Ft-os trustom is baromi jól szól amig nem tépi szét az ember, ha meg 10ezrekért veszel fülest én tuti sennheisert vennék vagy creative fatal1ty-t bár az nem tudom mennyibe kerül -
illusiON
őstag
22 tft-t mindenkinek persze nekem legyen csak 17es hütőszekrénymonitorom
mondtam én valami fasz torrentezik úgye
3870x2? azt miféle proci fogja azt meghajtani? -
illusiON
őstag
te Drilla mi is steam neved?
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5012 üzenetére
ilyet már nekem is cisnált de csak cs-ben, aztán meg abbahagyta... feltételezem css netkód hiba vagy tudomisén mi a fene, 20000 60 60as szervereken is csinálja vagy csak 25000 100 100as rétessel?
na túl sok a jó hír, már csak kell némi szerver meg teljesnek kell lennie a tímnek aztán lelövünk mindnekit
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #4993 üzenetére
kéremkapcsojjaki
fps-ping arány?
szerintem ilyen nincs, legalábbis nem látom az összefüggést, rendben vannak a ratejeid nem azért rossz esetleg a latency?
ha meg fps-t akarsz fixálni úgyis tudod fps_max 200 pl, a vsyncet meg nyomd kiDjureenak nehézkesen menne a hajnali (esti
) játék meló miatt asszem, MDnek meg nem passzol pingek miatt a napközben meg kora este, meg én sem osztom az ötletet hogy délután itt ücsörögjek
-
illusiON
őstag
véletlen nincs autoexec a cfg-d mellett? mert nekem a rateket az tartotta mindig vissza ha átirtam aztán minden inditásnál azzal kezdtem
-
illusiON
őstag
na üdv mindenki, kicsit szétestem meg lekéstem 2 buszt meg minden faszság amit el tudtok képzelni szóval muszály volt lefeküdnöm mikor végre hazaértem
de ma jáccunk jáccunk !!
-
illusiON
őstag
izé ma este mek lb27re
szóval, ettől még esélyes h játszok de lehet h kissé illuminált leszekattól függ mennyire támogatnak haverok a bebaszásban mert forintügyileg földön vagyok
-
illusiON
őstag
[link]
ma este valami lesz? nem tudom hogy meddig leszek, lehet hogy ma csak 11ig tok lennimajdmeglátjuk
-
illusiON
őstag
na hát ez a ma esti elég lazulósra sikerült, holnap majd talán warzunk
ha nem vagyunk elegen tessék jönni még valakinek, pl Xelo te is nyugodtan gyere nem baj ha nem alázol mindenkit földbe elsőre arra ott van nekünk MoonDoom
-
illusiON
őstag
akkor KoonDoom lesz a sNORhhal vagy a blekhóllal vagy kivelmivel? nekem ki marad? Lmh lelöjjük őket?
(igy 2v2ben nem válnak kissé T mappá a warmapek?
) izzé ma este lesz valami? mert akkor készitem szalonnáshagymásuborkás vasjaskenyeret
-
illusiON
őstag
na akkor gyere ide feketelyuk és tudósits
hú tényleg fragszámvizsgálnom kellett volna 1 darabig mert nem akart eszembe jutni de tleg
nem akarunk meggyőzni xelo ne értsd félre
no offense csak szerintünk szar célkereszt nélkül meg nincs értelme, de ettől még nem kell ránk hallgatni lehet hogy valóban van értelme csak lusták vagyunk kipróbálni
-
illusiON
őstag
fogalmam sincs mi a skill nekem olyan nincs
egyébként meg, gondolj bele nem nagyjából tarolsz hanem tudod hogy 2 centire (sztem inkább centiben kell elvonatkoztatni ahogy észrevettem mostanában
) a kereszttől adja a headet akkor máris nyert ügyed van
hát, akkor ne halj meg és nem kell várni hogy újraéledj engem ez szokott motiválni publicolás közben
-
illusiON
őstag
fölösleges célkereszt nélkül megtanulni játszani, úgy még annyi fogalmad sem lesz hogy hova adja a szerver a lövéseket meg a játék
pont tegnap (vagyhát, ma
) este dumálgattunk róla ki mekkora crosshairrel tolja
meg inkább ne ilyen ditmeccseken játssz, nem unalmas egy idő után?
-
illusiON
őstag
na, bazki már harmadszorra modolnék de kicsúsztam 5percből
ez a 2on2 féleség ez hogy menne? mindenféle awp mapen stb vagy 2on2vel warmapokon bombázás? 2 lerakóval meg minden?
jjameg, a nyerő páros mit kap? ingyen leszlovákozhatja az MDt?
(booocs
) adjatoknekemispáárt
bár én 1v2ben is lelövök bárkit
heh
-
illusiON
őstag
válasz
satomee #4890 üzenetére
ja, az a gáz hogy elszabtam valahogy a fülesem és a draóótok forditva lettek visszaforrasztva
aztán így minden irány megfordult
másik irányba meg nem lehet elforgatni a MICjét a cuccnak
de ma este megnézhetnénk hogy esetleg ha függőlegesen van a mic akkor is hallotok-e, mert nekem jobb lenne ha azt hallanám amit kell
Djuree : nem mert ez 4500ft trust füles és ezt csak egy irányba lehet forgatni
jjáá ezről lenne szóó
a kissrácos csézős esetre meg szerintem az lenne használható megoldás, hogy voice_enable 0 vagy uservoice_enable 0 vagy valami hasonló parancs van, amivel ki lehet iktatni a pofázást meg ugyanígy a beírásokat is el lehet a chatből tüntetni szerintem az a legegyszerübb, majdnem mindenhol vannak nagyszáju csirák -
illusiON
őstag
najóestét üdvözlet, kibicóztam magam innen már nem fogok kiszállni max ha kajálok emg szarok szóval szóljatok és kockulunk
üdv Lmh, sNORh jobbulást
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4833 üzenetére
nekem az a gondom ezekkel a filmekkel hogy pl kodi ace : beáll cbble sarokba lenn középen, bemegy 5 T a kapun elkezdi lőni őket.. de egyik se fordul meg mennének egyenesen tovább és lelövi mind az 5öt.. na most ha én vagyok ott akkor még ha nem is néz be egyik se a sarokba akkor is emgfordulnak ha elkezdek lőni rájuk.. és azért kodi se 1 tized alatt lötte be azt az 5 csórit.. olyan mintha láma ellenfelek lennének a vidiken
de biztos csak irigylem a prokat hogy ilyen szerencséjük van néha
-
illusiON
őstag
desertezni nem nagyon szoktam max néha felmegyek onlydeagle német szeróra, de ott meg pár 84in3 után agyfaszt kapok aztán el is mentem..
M4et imádom sztem tunkból nagyon adja ha jó a szerver, badboyon hogyha nem túl laggos bemegyek 10 terror mögé röviden azt egy tárból amennyi kifér ott 1 kupacban
(és akkor utána tudjátok a "köcsög hátbaskilles" buzi
)
-
illusiON
őstag
izzik a ventrillijó, a kedves vállalkozókedvűeket kérjük jelenjelek meg steamen és jöjjenek játszani
-
illusiON
őstag
én csapattag vagyok tessék utasítani
egyébként meg estefelé azért javarészt itt vagyok úgyhogy ha látom hogy megvagyunk mind akkor ugyis rátok írok
pontosan, ember nem volt de .believe-t lassan tiszteletbeli taggá avanzsálhatnánk
mod: én mikor leszek már nem őstag egyébként ?
-
-
illusiON
őstag
én 1.6on szoktam törtön cheatelgetni mostanában is igen nagy poén mikor haverral benyomjuk aztán kinél gondolkodik gyorsabban a badboy v4.2
de sourcera egyrészt nem találtam 5 perc alatt másrészt meg az a játék foglalkoztat úgyhogy nem is néztem úgy utána, bár törtön lehet megnézem milyen is a szórszos véhá
rászokni nem lehet mert szánalomérzetet kelt az emberben hogy csak ennyire képes, legalábbis szerintem .. dehát embere válogatja lehet hogy a nagy klánok akik warokon apritanak lanokon meg megbszák őket pont ezek miatt a dolgok miatt "netpro"k ..
no mesterek szokásos kérdés, ma este aprítunk? kéne warzani vagy taktik vagy valami, nekiállok majd demokat nézegetni de attól nem leszünk sokkal okosabbak sztem -
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
hát suliidőben nekem sem lesznek túl pozitívak a 11 utáni játékok, legalábbis nem tudom hogy lesz mert buszoznom is kell stb
de most még nyár van vazki jöjjetek játsszatok
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4764 üzenetére
jó lett volna mi szeretnéd
hallod tegnap hazaérek azt leülök, mondom lelőlek titeket aztán még azt sem adta be ami tőlem 5 cm-re volt..utána esetfele jobb volt a helyzet, ma meg, felmegyek badboysra (kezdem megkedvelni az 1 másodperces tickrate hiány miatti visszarángásokat már szinte nyugtató
) aztán ugy lőttem a fraget h magától jött, egy ismerőssel össze is futottam őt is daráltam én nemtom, ez lehet hogy időjárástól függ
ijjaja legyünk csak meg 5en szépen
-
illusiON
őstag
szkóót powa
na ma este valami lészen emberek? ki merre? -
-
illusiON
őstag
helloószia
újra itt 17 óra alvás utántegnap este nem tudom mi a halál volt mixen tökéletes volt utána meg nem engedett fel egy szerverre sem (failed after 4 retries ... ) de ma tudok lőni és legalább itthon
lanpartyn a körülmények nem voltak a legjobbak sorry
-
illusiON
őstag
válasz
prolika #4686 üzenetére
na tehát van egy antolodzsid és használt a key? van 1 topic ahol [link] ebben a hsz-ben egy ugyanilyen esetet oldanak meg gyönyörüszépen részletesen leirva, kb ennyi a dolgod
ha valahol kérdés merül fel írj nemrég én is steam supporttal spanoltam kicsit accountügyben
snorh: milyen hétalvó, én fél1kor már fenn voltam csak rendezgetni kell lanpartyval a kapcsolatokat ki mikor mert itt hétágra szakad az eső
mindfreak: ja csodacsapat, vigyázz Kodi -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4681 üzenetére
való igaz, képpel mindennel küldtem egy mailt hogy ellopták az accountom - mindezt hajnali 5kor - és még aztnap délután 5kor már ott mosolygott az új pw
steam support jóó nembántani
MoonDoom esetleg ha látod azt a srácot fenn neten megkérded h érdekli-e még 1.6 a source-áért? jönne 1 lelkes haver lőnielőzőre: csontvázzal miujság? még nem is láttam fenn, azazhogy 1szer elméletileg
-
illusiON
őstag
izzé haver is jönne sourceozni, ha még megvna valakinek esetleg a spanja aki 1.6ot source-ra cserélne azzal felvenném a kapcsolatott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Analóg fényképezés
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest