- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple asztali gépek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszike
újonc
Rájöttem....... hurááááááááááá!!!!!!!
A fontokat beágyazza, ha valakinek elküldöd a forrásfájlt akkor ne keljen bajlódni a fontok installálásával de ha kiveszed a pipát hogy ne ágyazza a fontokat akkor baromi jó....
Végre....... juhééééééééé!!!!!!! -
Teszike
újonc
Hát utánna nézek a tömörítésnek de akkor is az X6 nem csinálta pedig abban sem állítottam semmi különöset ebben sem.
Amügy csak ennél a fájlnál vettem észre. a többit is felnagyítja, pl. 1.6 Mb ról 27 Mb-ra de azzal nem küszködik úgy mint az1,6 Gb-al.
Viszont ha semmit nem állítok a mentésen csak annyit hogy mentse vissza pl X6 ra akkor máris a megszokott méret.
Na ez miért van? -
Teszike
újonc
Sziasztok meg tudná nekem mondani valaki miért lesz egy 37 Mb X3 készített, mentett fájlból 1,6 Gb -os fájl ha X7 be mentem el?
Most frissítettünk korszerűbb gépekre Windowsra Corel-re és olyanokat csinál hogy megőrülök.
Másont navigatorral telepítjük a fontot és újraindítás után eltűnik, ha szokásosan telepítem Win7 -ben jobb Klikk install font akkor minden ok, Fontnavigátorral nem biztos???
Ha valakinek van hasonló tapasztalata kérem segítsen.
X6-Ban nem csinálta ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Star Citizen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest