Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát ez mondjuk logikusnak tűnhet, bár nekem sántít hogy miért lett volna olyan nehéz terhelés közben egy 6ghz-s screenshotot készíteni. És ki látott már olyan rekordot hogy amúgy nagyobb az órajel csak most épp nincs terhelve a gép. Így semmi nem bizonyítja hogy tényleg 6ghz-n megy, simán lehet hogy ő alapból 6-os szorzóra állította.
-
Sztojcsi
tag
Tudna valaki segíteni? Mert már többedszer látom ezt a képet és mindenki így meg úgy hogy 6GHz.
Nem értem a dolgot. Cpu-z i csak 3-at jelez ki, a Setfsb-ben is csak 500 az fsb, a foxconnos panelen az 1000 FSB nyilvánvalóan lehetetlen, és még életemben nem láttam olyat hogy órajelcsúcsot 6-os szorzóval állítottak be, az maximum a max FSB elérésére jó. Profi tuningosokról lévén szó nyilván nem adják össze az órajeleket, azt mindenki tudja hogy nem lehet.Itt a cikk pl (de sok más helyen is lehozták): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest