Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát ez mondjuk logikusnak tűnhet, bár nekem sántít hogy miért lett volna olyan nehéz terhelés közben egy 6ghz-s screenshotot készíteni. És ki látott már olyan rekordot hogy amúgy nagyobb az órajel csak most épp nincs terhelve a gép. Így semmi nem bizonyítja hogy tényleg 6ghz-n megy, simán lehet hogy ő alapból 6-os szorzóra állította.
-
Sztojcsi
tag
Tudna valaki segíteni? Mert már többedszer látom ezt a képet és mindenki így meg úgy hogy 6GHz.
Nem értem a dolgot. Cpu-z i csak 3-at jelez ki, a Setfsb-ben is csak 500 az fsb, a foxconnos panelen az 1000 FSB nyilvánvalóan lehetetlen, és még életemben nem láttam olyat hogy órajelcsúcsot 6-os szorzóval állítottak be, az maximum a max FSB elérésére jó. Profi tuningosokról lévén szó nyilván nem adják össze az órajeleket, azt mindenki tudja hogy nem lehet.Itt a cikk pl (de sok más helyen is lehozták): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Napelem
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel I7-5960X
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest