Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- BIOS topic
- RAM topik
- E-book olvasók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
spitfire82
csendes tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Köszönöm!
Első körben ennyi elég. A többit, majd meglátjuk.
Még egy kérdésem volna a memória beállításokkal kapcsolatban. A GEIL ULTRA 800-asokhoz beállítom a gyárilag javasolt feszt, 2,1V. Eddig oké. Minden mást auto-n hagyok, csak a sebességet állítom 667-re, hisz a proci is annyin megy gyári FSBn. Nem hajlandó működni. Visszapakolja a BIOS 533-ra.
Az időzítéseket sem tudom beállítani, de ez az én bénaságom. A gyártó 4-4-4-12-t javasol. Ez eddig oké, csak hát ezen kívül még van egy rakat paraméter, amivel nem tudok mit kezdeni.
Ehhez is kérnék egy kis iránymutatást.Üdv!
-
spitfire82
csendes tag
Segítségre van szükségem!!!
Az elején szeretném leszögezni, h soha nem tuningoltam eddig. Nem is igazán értek hozzá.
Szükségem van vkire, aki lépésről, lépésre, szájbarágósan elmagyarázza, mi a teendő.A vas:
ASUS P5B, C2D E6750, 2X1GB GEIL ULTRA 800MHz, GA 9800GX2 1024MB, CHIEFTEC 650W
A procin még gyári hűtő van. Ma cserélem COOLER MASTER HYPER XT2-re, gondolom az elég lesz (???).
A cél: alapfeszen 3,2GHz.
Várom a segítséget!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest