Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
- RAM topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeehaw
csendes tag
Na srácok, látom most jó sok ember van fent. Múltkor írtam a topicba de senki nem válaszolt
A problémám az volt hogy 400as fsb fölött már nem megy a gép. E6300as core duom van és Asus p5K lapom. A beállítások a következőek:
[link]
Valaki magyarázza el legyen szives hogy viszem fel olyan 450 körülre az FSB-t. Köszönöm
-
Yeehaw
csendes tag
Na re megint. Tesztelgettem a dolgot, adtam nagyobb feszt a ramnak 2.2t is már a végén de nem akart 400fsb fölött elindulni
tessék itt 1 link a biosomról, a szorzó nem látszik de az 7es. Még mindíg E6300ról van szó. Valaki elmondaná mit állítsak hogy menjen legalább 3.2ghz-n?
Előre is köszi
[link]
[Szerkesztve] -
Yeehaw
csendes tag
Szia!
Thieniel. Nekem E6300am van és simán tolta a 400as fsbt, olvasgass vissza beállításokat menni fog az. Viszont a Kingmax ramot nem ajánlom, én 3 félét próbáltam mind1ikkel gecizett a gép, nem indult el se a rendszer se semmi. P5k-ba még nem kiforrottak a kingmax ramok
Sajnos a PQI ram sem:S Jelenleg A-Datan tolom 
-
Yeehaw
csendes tag
Üdv srácok. Na volna olyan kérdésem hogy Core duo E6300as procim van egy Asus P5K lapban, és mahináltam kicsit a biosban a ti észrevételeitek alapján, belőttem a frekiket és feltoltam 400ra az FSB-t. Így megy most 2800on, ami nemrossz, de hallottam itt ilyen űberhúzásokat is
A ramom 800as A-Data de még csak 1 modulom van belőle ami 1 gigás, de már folyamatba van a másik is. Szóval a helyzet hogy 400as fsb-n atomstabil, tesztek is végigmentek minden, de amint 420ra vagy 425re tolom nem indul el a gép. PCIE 100on van a biosban. Van ennek valami köze a dolgokhoz? Vagy esetleg a ramoknak? Ha valaki tud valami jó megoldást arra hogy hogy tolom legalább 3k fölé a procit stabilan szóljon
Ja, és nem gyűri hűtő van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Tesla topik
- Nyaralás topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A problémám az volt hogy 400as fsb fölött már nem megy a gép. E6300as core duom van és Asus p5K lapom. A beállítások a következőek: