Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Gismo (#16): azt ugye tudod, hogy nem így működik a dolog. Újra össze meg kellene szerezni a tesztkonfigot, beszerezni az adott hűtőt, mindezt szállítani, majd méréseket végezni, végül írni plusz egy oldalt a cikkbe, és átírni az utolsó két oldalt. Mindezt egyetlen hűtő miatt. Egyszerűen nem éri meg a fáradtságot, ráadásul ez így megy: nem kerülhet be minden cooler a tesztbe, az képtelenség, mindig vannak darabok, amelyek kimaradnak, mert nem kapunk belőle, a cikk írása után kezdik forgalmazni stb.
Tonyo (#17): A Silent Boost igen erős darab, a 2.6-os Bartont röhögve lehűti alacsony fordulatszámon is. A hűtőt részletesen kitárgyaltuk már, ajánlom figyelmedbe a következő topicot: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34730&arc=f[/L]COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Tonyo
őstag
válasz andorpapa #10 üzenetére
Köszi a válaszokat?És Tt Silent Boostról mi a véleményed?A procim 2,6-os Barton.Mennyire hűtené le és milyen halk?Sokan azt mondják,hogy a Tt hűtők mindegyike olyan mint egy kávédaráló?Én arra gondoltam,mivel ránézésre elég komoly réz bordája van,hogy majd egy potival szépen letekerem a forulatot kb 1800mpr-re,csak kérdés,hogy nem lesz-e ettől 60 fokos a proci.Vagy jobb a Silent Breez 2?????
-
Gismo
addikt
Tegyétek be PLZ!
-
Gismo
addikt
?
-
Gismo
addikt
Ennek van P4-es verziója is! Azt nem teszitek be a tesztbe utólag? És max 20db el ''zúg''. Az máá azé jó!
-
andorpapa
őstag
Milyen tesztbe kellett volna berakni?
Amúgy mit meséljek még? Csak rövid ideig nyúztam, de nekem nem tetszett. Eleve gagyi beütése van az egésznek, átlagosan felhelyezett vörösréz talp, annak megmunkálása sem tökéletes, a bordadesign kicsit megtévedt elvek alapján készült, a venti igazából nem egy nagy dobás, hiába próbálják úgy eladni. Egy tipikusan átlagos hűtő az egész.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
andorpapa
őstag
Segítek: tegnapelőtt volt a kezemben Copper Silent 2. Ilyet biztosan ne vegyél, igazából semmi extra, és szerintem nem is olyan halk.
Nem tudom, hogy ki mondta neked, hogy a GT Silent Breeze II szar, de az vagy nem olvasta a róla (is) szóló cikkünket, vagy olvasta, de akkor meg nem állít igazat. A kérdés csak az, hogy pontosan milyen procit akarsz hűteni. Az biztos, hogy mi Athlon XP 2800+-nak megfelelő terhelésnek vetettük alá, és simán vitte, ráadásul egy kis tuningot is elbírt. Ráadásul nagyon halk. Vagy akár vehetsz egy GT Igloo 2510-et is, az kicsit hangosabb (de még mindig csendes), és azzal a tuning is mehet orrba-szájba. Szerintem ilyesmire van szükséged. Ja, és ajánlom figyelmedbe az erről készült cikkünket.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Tonyo
őstag
Miért?Jobb (halkabb) nála Tt Silent Boost?Milyet vegyek akkor?Már nagyon érik.Zalmant nem tudok(alaplap miatt).Glacialtech Silent Breez 2 Állítolag szar,A Silent Boost nem tom milyen,azt mondják olyan hangja van mint a Zalmannak max fordulaton,ami már persze nem olyan halk.Ezért gondoltam már kínomba erre ahűtőre.Köszi a válaszokat
-
Anub1S
tag
Lehet hogy olcso de en nem javasolnam.
'Defensor mortuorum''
-
Savanya
addikt
Itt van egy teszt [L]http://www.dirkvader.de/frame.php?site=http%3A%2F%2Fwww.dirkvader.de%2Fpage%2Fcopper-silent2.html[/L]
Mobilszámom: 70-516-8068
-
Tonyo
őstag
Hello!Az lenne a kérdésem,hogy ismeri-e valaki a Copper Silent 2 -es amd hűtőt.Milyen hangos,hogy hűt.Köszi
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest