- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
A stress test leállítása előtt készült a kép,akkor már kb. 40 perce ment ( látszik is az eltelt idő a képen) . Azt is furcsállom,hogy a HWMonitor kiír 3 értéket,de amit a processzornál "package" címszó alatt mutat szerintem lehetetlen (képen szintén) . A PWM-et nem tudom hogy kell beállítani,de egy 4 tűs csatira van rádugva a hűtő a BIOS-ban pedig engedélyezve van a q-fan,ezeken felül lehet még állítani valamit? Ha a venti szabályzást kikapcsolom,akkor elvileg maxon kéne pörögjön,ehhez képest bekapcsolásnál megint csak 600 körül rpm-et mutatott a rendszer,viszont miután újraindítottam a gépet,hogy megint turkáljak kicsit a BIOS-ban ott már a rendes 1600 rpm volt látható. De amint bekapcsolom már csak 600 valamennyi.

[ Módosította: hackeeeee ]
Új hozzászólás Aktív témák

- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest