- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, én házban, hűtésben CM fan vagyok (bár a proci hűtőm most pont nem az
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.A gondom az, hogy a VGA-t nem tudom terhelten 80*C alatt tartani ebben a házban, oldalra is tettem fel egy ventit ami rá fújja a levegőt (14 cm) de nem sokat ér.
Egy jobban szellőző CM házat keresek, a méretet fontos lenne tartanom, esetleg v.mivel kisebb lehet, nagyobb nem. De persze minden megoldás érdekel (a víz kivételével), a cél érdekében legfeljebb szétbontom a cockpitet.

Adatlapomról másolom a konfigot:
ASRock Z77 Extreme 6 / 4x8Gb Kingston HyperX 1600MHz / I7 3770K 3,5GHz (4,4GHz) + Zalman CNPS11 Extreme / MSI R9 290 Gaming / Kingston HyperX 240Gb SSD / Samsung 1Tb HDD / Gigabyte GreenMax 750W / Cooler Master RC 692A KKN5 / 3 x Samsung S27B350H / Fanatec CSR wheel + CSR Elite pedalsKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Energiaital topic
- Suzuki topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dell notebook topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.