Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
A segítségért cserébe leírom a tapasztalatomat. Sajnos a Silencio 452-őt választottam. Nagyon rossz döntés volt, borzalmas. Egyszerűen sehol sem férnek el a kábelek. Egy kusza szarság lesz a ház hátulján, ahova nem fér el a 24 a 2x4 és a VGA kábele. Olyan szar tápom van mint az FSP 550 Raider. Bocsánat. Órákat szenvedtem, hogy jól egyen, de képtelenség. 0 hely van hátul. Miért nem lehetett domború hátlapot tenni, miért nem lehet egy nyílást tenni a CPU tápnak. Primitív dolgok és olcsóbb házak tudják.Nem olyan csendes mint amilyennek ki van kiáltva. Egy kicsivel lett hűvösebb a gép terhelés alatt, de halkabb csak minimálisan.
Hiába néztem a teszteket és lestem képeket meg minden. Érdeklődtem 2 helyen.. így jártam. (megszabadulnék tőle!)
Legyen lapos kábeles tápod, és-vagy moduláris és minél kevesebb eszközöd, különben abszolút nem ajánlott és ehhez képest kurva drága..

(ja, és összeraktam már pár 100 PC házat..)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Egyszerű kávé topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest