- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen processzort vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-zolee-
tag
válasz
solarix45 #64 üzenetére
Dehogy szabályoztam le ennyin megy mert CoreCenter-ben bekapcsoltam az automatikus fordulatszámszabályozást és ennél jobban nem pörgeti fel (nem is kell). Kipróbáltam játék alatt is. FarCry alatt 1280-ban játszogatva nem sikerült 47C' fölé vinni a hőmérsékletet és akkor is csak 800rpm körül ment a venti.
-
-zolee-
tag
Most tettem fel a Cooler Master HyperTX-et egy Athlon64 3500+ -ra (s939, alapfesz, 2,2GHz Cool 'n' Quiet kikapcsolva) 39 fokon megy a proci 2D-ben úgy, hogy megy a winamp, total commander, firefox, messenger. A venti 800 -at pörög de kb. 1500- ig zárt házból semmi hangja nincs.
-
-zolee-
tag
Hali. Én is most vettem egy HyperTX-et. Székesfehérvárról kellett rendelnem mert mindenhol elkapkodják (az eladó azt mondta, hogy szerencsém van mert szinte azonnal széthordták az összeset amit rendeltek). Szerintem jól néz ki a hűtő igaz még nem tudtam felszerelni de kíváncsi leszek mit ''művel'' majd egy E6400 -al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- NZXT H510
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Fractal Design North XL Charcoal Black TG Dark - makulátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest