Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
CM H TX3 hűtőm van az alaplap MSI K9N Sli. Szeretném a ventilátor fordulatszámát csökkenteni. Próbálkoztam aspeedfan nevű programmal de ott az istennek sem jöttem rá (leeht béna vagyok) hogyan tudom igény szerint állítgatni a forulatszámot. Kérdésem az tud e valaki ajánlani olyan progit amivel egyszerűen minden hókuszpókusz nélkül lehet szoftveresen a fordulatszámot szabályozni. Sokfelé keresgéltem, olvastam de még használahtót nem találtam.
-
vidra1221
tag
CM H TX3 hűtőm van az alaplap MSI K9N Sli. Szeretném a ventilátor fordulatszámát csökkenteni. Próbálkoztam aspeedfan nevű programmal de ott az istennek sem jöttem rá (leeht béna vagyok) hogyan tudom igény szerint állítgatni a forulatszámot. Kérdésem az tud e valaki ajánlani olyan progit amivel egyszerűen minden hókuszpókusz nélkül lehet szoftveresen a fordulatszámot szabályozni. Sokfelé keresgéltem, olvastam de még használahtót nem találtam.
-
vidra1221
tag
-
vidra1221
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Fogyjunk le!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest