- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
up
-
Terminus_
aktív tag
Nekem is van egy Compaq SFF-em, hihetetlen egy válógatós jószág. Igaz az enyém BX-es. Én RAM-okkal szopattam magamat. Kb. 10-12 modult végigpróbáltam, mire végre elindult (csak a CL2-es márkás RAM-okat hajlandó megenni). Jumpereket végignézted az alaplapon? Mindegyik úgy van kapcsolva, ahogy kellene?
-
Az-X
őstag
Vettem egy B0 steppinges 700-as PIII-at, azzal sem akar
Na akkor most mi van?
-
Az-X
őstag
A fent említett cuccost vettem meg ma. Alapból egy 466-os cerka van benne, de mivel 810-es a chipset gondoltam mennek bele nagyobbak is. A legújabb BIOS-a ezt írja:
Adds support for new revisions of the C0 stepping Intel(R) Pentium III processor.
Ez van fent, és próbáltam 2 procival is, de nem akarják az igazságot. Mindkettő C0 Steppinges volt az egyik egy 633-as a másik egy 766-os Cerka volt. De se kép se hang, próbáltam egy D0-os 850-essel, de azzal sem mentLehet, hogy csak a P3-at látná a cerkát nem? Vagy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa EVO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ashes of Creation (MMO)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest