- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Májusi hardverszeánsz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MaCS_70 #1131 üzenetére
Köszi.
Azért voltak hátrányai is, mert még a simon's basicnél is kicsit kevesebb memória állt rendelkezésre a fejlesztéshez (már nem emlékszem mennyi), ami viszont nagy előrelépés volt, hogy rövidítettem az utasításokat (és ékezet nélküli magyarosítások is voltak benne) pl circle helyett "kor", rectangle helyett "tlap" és ilyenek.Na most még nem próbáltam ki a help + -t, de olvastam fentebb hogy segítő volt inkább, renumberrel (ilyenket én is raktam a saját fejlesztésbe anno), dir-el, és társaival, amik nagyon hiányoztak az alap C64-ből. Az valahol nonszensz volt, hogy egy lemez dirjének a kiiratásához használt load"$",8 simán felülírta a memóriában tárolt programot.
help+ -ban milyen parancsok voltak? Van erről valahol valami lista?
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Formula-1
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest