Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok megvettem eredetibe a command and conquer tiberium twilight originen aktiválom és utána pedig nem indítja el a játékot... valaki tud megoldást?
-
vargadenisz
csendes tag
valaki jonne velem jaccani ?
-
BMWFan
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
van aki hálóba nyomja a gamet? érdeklene engem is
-
Crytek
nagyúr
Megvettem a játékot a steam-en elindítom és a logok után az üzenet fogad:
"Unexpectedly Disconnected From Online Services" ellenőrizzem az internetkapcsolatot.
Erre mi a megoldás?
-
AlyArkhon
őstag
válasz
marec1122 #101 üzenetére
Én nagyon rajongtam a redalertől elkezdve egészen a C&C2 ig az összes gameükért , de ezt az utolsót úgy elszarták , hogy nem is csodálkozom rajta, hogy alig tolják .
Annyira nagyon újítani akartak rajta még az utolsó szó jogán , hogy túlzásokba estek és tényleg egy záró darabot hoztak létre
-
marec1122
senior tag
na most vettem egy ilyet potom 500 ft ért a tescoba de ahogy így olvasom a hsz eket lehet nem kellett volna
na majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged